Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Venstre vil sikre bedre dækning

Onsdag 7. marts 2018 kl: 09:10

Venstre vil sikre bedre dækning
Michael Aastrup Jensen, Dybdalen 12, Randers SØ - medlem af Folketinget, Venstre.
LÆSERBREV Af Michael Aastrup Jensen, Dybdalen 12, Randers SØ - medlem af Folketinget, Venstre.

Der er kun få ting, som er mere irriterende end dårlig mobil- og bredbåndsdækning. En evig plage som mange østjyder slås med hver eneste dag. Jeg har længe kæmpet for, at mobildækningen skulle forbedres uden for byerne. Der er simpelthen alt for mange sorte områder, ikke bare i Østjylland, men i hele Danmark.

På den baggrund er jeg naturligvis ovenud tilfreds med, at regeringen som en del af det kommende teleudspil har meldt ud, at den eksisterende bredbåndspulje forøges og forlænges. Det får stor betydning for mobil- og bredbåndsdækningen i hele Danmark.

Allerede i 2016 søsatte regeringen en bredbåndspulje. Det er den, som nu bliver videreført og udvidet. Samtidig målrettes puljen denne gang de tyndtbefolkede områder ved at justere kriterierne, så byzoneadresser i bykommuner ikke længere kan søge midler fra bredbåndspuljen. Netop denne justering betyder at selskaberne ikke kan nøjes med at opsætte master i tætbefolkede områder. Mange østjyder kan således se frem til en væsentlig forbedret mobil- og bredbåndsdækning. Nu skal det være slut med afbrudte samtaler og halvsløje bredbåndsforbindelser.

Det er et særdeles ambitiøst udspil, som regeringen har fremlagt. Udspillet udstikker en langsigtet strategi for en opgradering af den digitale infrastruktur. Man skal ikke undervurdere betydningen af en stabil og god mobil- og bredbåndsdækning for den enkelte dansker, men i særdeleshed også for de mange virksomheder, der har adresse uden for en af de større byer. Virksomheder, der bidrager til vækst og udvikling, og dermed skaber et Danmark i bedre balance.

Snart starter forhandlingerne med de øvrige partier i Folketinget, som forhåbentlig kan se fornuften i at sikre god mobil- og bredbåndsdækning til alle danskere – uanset hvor man har valgt at bosætte sig.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tillykke til byrådets borgerlige partier
- Borgmester Hansen fupper sine velfærdsvælgere
- Husk lige tandbørsten, Torben!
- Hvidvask i byrådet
- Inklusion eller pædagogisk ansvarlighed?
- Drop skatterabatterne til de rigeste, Torben!
- DF ser frem til samarbejde omkring budgetforhandlingerne
- Tid til evaluering og refleksion
- En røgfri kommune
- Ja tak til røgfri arbejdstid
- Penge til transport til landsbyskolerne
- Tankstationsgrunde: Miljøministeren løber fra sit ansvar

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk