Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Golf kan forebygge sygdomme

Onsdag 7. marts 2018 kl: 07:04

Golf kan forebygge sygdomme
Foto: RANDERSiDAG.dk
Randers Golfklub har allieret sig i med Randers Sundhedscenter i et projekt, der skal fremme fysisk aktivitet for borgere i risikogruppen.

Fysisk inaktivitet en af de største risikofaktorer for livsstilssygdomme, og ifølge WHO er mere end 80 procent af verdens voksne befolkning ikke fysisk aktive nok.

En golfspiller går ofte over 10 kilometer i en runde på golfbanen, og er dermed aktive i længere tid end mange andre idrætsudøvere.

Randers Golfklub ser det som en oplagt mulighed for borgere, der gerne vil i gang med en sundere livsstil.

"Vi vil gerne inspirere og bidrage til den gode livsstil ved at skabe tilbud til borgere, der ønsker at forebygge risikoen for inaktivitet og livstilssygdomme. Det er også en mulighed for de borgere, der allerede er ramt af livsstilssygdomme og gerne vil lindre symptomerne," siger Marck L. Lindved, daglig leder af Randers Golfklub.

Randers Golfklub tilbyder i samarbejde med Randers Sundhedscenter et forløb i foråret 2018 for borgere med sundhedsmæssige udfordringer.

På Randers Sundhedscenter sætter man stor pris på initiativet til samarbejdet fra Randers Golfklub. Sundhedskoordinator Matias Gjerløv fortæller, at partnerskaber med idrætsforeninger er interessante, fordi de kan noget særligt:

"Ved at indgå samarbejde har vi mulighed for nå ud til en målgruppe, som vi ellers kan have svært at nå med vores eksisterende tilbud. Desuden ved vi, at fællesskabet og det sociale i foreningerne er helt centrale elementer for mennesker, når vi skal være fysisk aktive," siger Matias Gjerløv.

Fagpersoner på sundhedscenteret tilbyder en sundhedstest før og efter forløbet. Man får desuden træning, vejledning og støtte fra kompetente fagpersoner, fx en diætist, fysioterapeut, coach og golftræner.

For at deltage skal man være over 40 år, bevæge sig for lidt og generelt have problemer med at leve et sundt liv. Man behøver ikke have nogen erfaring med golf. Der er 20 pladser på holdet, der fordeles efter først til mølle princippet. Man kan tilmelde sig på Randers Sundhedscenters hjemmeside.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Politik for pebernødder
- Guld- og sølvvindere ved EM i gymnastik fejres
- Uigennemtænkt politik årsag til udkantsdanmark
- 1. plads til ung skakspiller
- Borgernes nytårskur
- Regnskovstur i julegave
- Udenlandsk butikstyv fik straksbøde
- Et slag for Station K er vundet
- Folkeskolerne i Randers bar lysene frem
- Ny vej i julegave
- Purhus IF hitter med e-sport
- Mand anholdt for at sætte ild til container

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk