Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Lidt om en sur gammel mand

Tirsdag 6. marts 2018 kl: 18:51

Lidt om en sur gammel mand
Finn Rytter Larsen, Blenstrupvej 30, Gjerlev.
LÆSERBREV Af Finn Rytter Larsen, Blenstrupvej 30, Gjerlev.

For godt 4 år siden (26-9-2013) havde en særdeles flittig skribent, som stadig er flittig, et læserbrev i RANDERSiDAG.dk med overskriften "Sure gamle mænd".

Følgende to afsnit er citater fra dette læserbrev:

"Socialdemokraterne i Randers er nu så presset, at de har mobiliseret gamle forhenværende aktive socialdemokrater: Fhv. folketingsmedlem Hans Peter Baadsgaard og fhv. borgmester i Langå Kaj Møldrup Christensen".

"Jeg tager hatten af for f.eks. fhv. borgmester Keld Hüttel og fhv. byrådsmedlem Erik Busk Jensen, der siden deres udtræden af byrådet aldrig har blandet sig offentligt i politik"

Spørgsmålet er nu: Hvor sure er forhenværende venstrepolitikere, Hans Kortbek, Erik Bo Andersen, Christian Boldsen og Arne Erikslev? Nåh nej, Erikslev fik vist aldrig stemmer nok til at blive valgt. Til gengæld blev han bl.a. kampagneleder for Claus Omann Jensen, en post han bestred både til KV13 og KV17. KV17 må have været en alvorlig nedtur, og det virker nærmest, som om han fortsætter valgkampen.

Desværre for Venstre har den - positive? - kampagneleder valgt at være endnu mere negativ end tidligere. Hvis nogen nævner noget om skoleforhold, lyder det straks, at der er nogle af Mogens Nyholms "venner", der ønsker gamle dage tilbage! Hvor dumme mener Erikslev, at Mogens Nyholm og Poul Rubach er? Tror nogen på, at Nyvangsskolen eller Vorup Skole genopstår?

Ligeledes må det også være vildt overdrevet at skrive, at Socialdemokratiet m.fl. ikke vil arbejde for landdistrikterne. Vel, de har valgt at arbejde for alment byggeri på Kærsmindegrunden. I stedet for at tude over det kunne V og DF tage handskerne på og arbejde for udvikling/salg af grunde i højt besungne Munkdrup.

Hvor var Venstre og DF før Grundlovsdag 2017, da de og Claus Omann Jensen opdagede, at de næppe havde opbakning på landet?

Om et ofte udtalt ønske om bedre busdrift på landet kunne selvsamme Erikslev skrive noget i retning af: Hvis I er utilfredse, kan I bare flytte ind til byen - eller til en anden kommune. Vi lever i et frit land. Jo, jo, kampagnelederen arbejdede ikke for at samle kommunen. Gjorde nogen i Venstre noget for at få ham til at ændre syn på landdistrikterne? Nej, jeg opdagede det i alt fald ikke, og det hævnede sig ved valget.

Som det måske kan fornemmes, betragter jeg Arne Erikslev som en sur, gammel mand. Positiv er det svært at kalde ham.

Til slut vil jeg sige til ham: "Mindre brok, tal Randers op" - et ofte anvendt citat, som vist stammer fra unge venstrefolk!

* SURE GAMLE MÆND - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Flere får adgang til bredbånd
- Mere Danmark - mindre EU
- Ros til Velfærdslisten og Kasper Fuhr Christensen
- Vi skal sætte hårdt ind over for pædofile
- Regionerne – hvor længe skal vi holdes hen med snak?
- Vandråd blev holdt for nar
- Antiomsorgsudvalg
- Børnenes wannabe-statsminister
- Byrådets rene hænder?
- Vi kan ikke være det bekendt
- R vil sende signal til midtbyinvestorer
- Asylstop og hjemsendelser er det eneste rigtige

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk