Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Ny ledende overlæge i Randers

Torsdag 1. marts 2018 kl: 12:10

Ny ledende overlæge i Randers
Michael Tjørnild er ny ledende overlæge ved Ortopædkirurgisk Afdeling, Kirurgisk Fællesafdeling, på Regionshospitalet. Foto: H. Brandstrup Larsen


Michael Tjørnild tiltræder som ny ledende overlæge ved Ortopædkirurgisk Afdeling, Kirurgisk Fællesafdeling, på Regionshospitalet Randers pr. 1. april.

41-årige Michael Tjørnild er ph.d. og afdelingslæge ved Ortopædkirurgisk Afdeling E på Aarhus Universitetshospital.

I den nye stilling får han ansvar for at drive og udvikle hospitalets ortopædkirurgiske arbejde i et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Kirurgisk Fællesafdeling.

"Jeg ser frem til at starte i jobbet som ledende overlæge for det ortopædkirurgiske speciale, og blive en del af teamet i Kirurgisk Fællesafdeling. Jeg vil bidrage til den positive udvikling, som afdelingen er i, bl.a. ved at sikre, at medarbejderne får tid til både at koncentrere sig om deres kerneopgaver og udvikle deres faglighed. Jeg vil arbejde for at skabe rammer, hvori vi spiller hinanden gode og sammen finder løsninger til at forbedre patientbehandlingen i afdelingen og i samarbejde med hospitalets øvrige afdelinger," siger Michael Tjørnild.

Jobbet som ledende overlæge ved Ortopædkirurgisk Afdeling bliver Michael Tjørnilds første lederjob. Han har dog tidligere beskæftiget sig med ledelse gennem sit job som fællestillidsmand på Aarhus Universitetshospital, hvor han har haft det overordnede ansvar for organiseringen af tillidsrepræsentanterne i Yngre Læger.

Gennem jobbet som afdelingslæge og fællestillidsrepræsentant ved Aarhus Universitetshospital har Michael Tjørnild arbejdet med at inddrage medarbejdere i udvikling af faglige og administrative opgaver – og med gode resultater.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Arbejdsmarkedschef fejrer 25 års jubilæum
- Skoleleder tiltræder på Oust Mølleskolen
- Ny direktør i spidsen for Udvikling, Miljø og Teknik
- Skoleleder tiltræder på Asferg Skole
- Ny ledende overlæge
- Stemmen i Sparekassen har 25-års jubilæum
- Ny skoleleder på Fårup Skole og Børneby
- Nyuddannede social- og sundhedsassistenter
- Randersdreng kandidat til Europaparlamentet
- Randerslærlinge kikker mod DM og VM
- Bente fik Dronningens Fortjenstmedalje

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk