Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Ny kommunal sundhedschef

Onsdag 28. februar 2018 kl: 10:14

Ny kommunal sundhedschef
Christina Breddam - ny sundhedschef i Randers Kommune.


Den 1. april tiltræder Randers Kommunes nye sundhedschef. Det er Christina Breddam, der har fået stillingen, og hun afløser Lene Jensen, der tiltrådte som ældrechef den 1. januar og samtidig har fungeret som sundhedschef i årets første måneder. Christina Breddam ser frem til arbejdet i Randers Kommune:

"Det er tydeligt, at jeg kommer til en kommune, som på trods af stramme budgetter lægger vægt på service og udvikling. Randers Kommune arbejder blandt andet ambitiøst og målrettet med at styrke folkesundheden i kommunen. Det vidner forebyggende indsatser som Tjek Dit Helbred og Familieiværksætterne om," siger Christina Breddam.

Den nye sundhedschef er kendt i området, da hun tidligere har arbejdet som chef for børn- og ungeområdet i Purhus Kommune og senere som administrationschef for Randers og Grenå Regionshospital. Hun glæder sig nu til at komme tilbage til byen og til igen at arbejde indenfor det kommunale sundhedsfaglige område.

"Jeg ser frem til sammen med min kommende afdeling og interessenterne i kommunen at være med til at konsolidere og udvikle indsatserne yderligere på sundhedsområdet," fortæller Christina Breddam.

Hun forlader sin nuværende stilling som fakultetsdirektør på Aalborg Universitetscenter, hvor hun blandt andet har ansvaret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Christina Breddam er gift og har tre døtre. Hun bor i Lystrup ved Aarhus sammen med sin mand og yngste hjemmeboende datter.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Fylder din mand/hustru, nabo eller kollega rundt eller har jubilæum, har fået nyt job osv. Det fortæller vi gerne vore læsere. Send en mail til info@randersidag.dk - gerne med billede. Det er gratis.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Arbejdsmarkedschef fejrer 25 års jubilæum
- Skoleleder tiltræder på Oust Mølleskolen
- Ny direktør i spidsen for Udvikling, Miljø og Teknik
- Skoleleder tiltræder på Asferg Skole
- Ny ledende overlæge
- Stemmen i Sparekassen har 25-års jubilæum
- Ny skoleleder på Fårup Skole og Børneby
- Nyuddannede social- og sundhedsassistenter
- Randersdreng kandidat til Europaparlamentet
- Randerslærlinge kikker mod DM og VM
- Bente fik Dronningens Fortjenstmedalje

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk