Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Museet har oplevelser for alle

Søndag 18. februar 2018 kl: 09:13

Museet har oplevelser for alle
Det nye program fra Museum Østjylland i Ebeltoft, Grenaa og Randers bugner af oplevelser for alle. Foto: Museum Østjylland
Østjyllands Museum lokker med omvisninger i den nye oldtidsudstilling i Randers, oldtidsbanko for de spilleglade, en særudstilling om kollektivist-livet på Djursland, foredrag om Maltfabrikken i Ebeltoft mv.

Ingen tvivl om at den nye og roste oldtidsudstilling i Randers sætter sit fingeraftryk på vinteren og forårets program. De kommende måneder byder på en række omvisninger og foredrag med udgangspunkt i udstillingen ”Livet ved Fjorden”.

Det er konservatoren, der zoomer ind på de største, mindste, mest skrøbelige genstande i udstillingen og fortæller historierne om dem. Museumsinspektørerne byder på arkæologiske foredrag i Langå og Faarup. Og så er der dømt oldtidsbanko på museet, hvor spille-glade mødes om gamle Ole, smør 40, nimmer nutten og lange tasker – nu på oldtidsfacon!

I de nye faste udstillinger i Randers og Grenaa er der også et særligt børnespor med kulturhistorisk læring og sjov for børn i alle aldre.
Der er gratis adgang til alle børnearrangementer på museet.

”Vi skal følge med tiden og være der, hvor vores potentielle gæster og andre kulturinstitutioner er, nemlig på nettet, ” forklarer leder af Udvikling og Publikum Karen Dubery, som derfor har afviklet det trykte program og i stedet oprustet på hjemmeside og Facebook.

”Synlighed på nettet er alfa og omega. Vi tror på, at museet på denne måde bliver endnu mere synligt, og at flere gæster dermed opdager de arrangementer og udstillinger, som vi hele tiden har til vores gæster,” siger hun.

* Programmet kan ses på museets hjemmeside www.museumoj.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...
- Doc Houlinds jazzrevival slutter året
- Kikker du billeder eller ser du dem?
- Talentskolen inviterer til julevisninger
- En ternet Ninja tidligt på den
- Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
- Farverig dans på Underværket
- Nyt galleri i Frederiksdal
- Gratis koncert
- Mr. Supertramp på Værket
- Værkets svingdør i flittig brug

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk