Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Banko-Carl til Randers med kæmpe bankoshow

Tirsdag 13. februar 2018 kl: 18:42

Banko-Carl til Randers med kæmpe bankoshow
Banko-Carl og de to kronprinser, Brian og Fætter.
Med sig har han sine to kronprinser, Brian og Fætter, som over tid skal overtage det legendariske bankoshow, men her og nu, er det Carl, som har gang i et storstilet comeback, der trækker fulde huse landet over.

Kongen selv, som Banko-Carl gerne opfatter sig, besøger søndag 11. marts kl. 14.30 Arena Randers for at afvikle et stort bankoshow.

I 80'erne og 90'erne samlede Banko-Carl fulde huse i Randershallen, som Arena Randers dengang hed. Her var der mere end 1.000 glade bankospillere samlet til de store shows.

"Jeg glæder mig til gensynet med Randers", siger Banko-Carl.

"Randers er en stærk banko-by, og der har altid været stor opbakning til mine shows, så jeg ser frem til det store bankoshow, hvor jeg håber, at vi kan få fyldt Arena Randers op på ny".

Det er Randers Herre Håndbold der har lokket bankokongen til byen og begge parter er enige om, at Arena Randers' hal 3 er perfekt til en ny omgang bankoshow. Her er der nemlig plads til hele 600 bankospillere.

"Vi havde et fint arrangement sidste år i Dronningborghallen og nu skal vi så lave et fremragende arrangement i samarbejde med Banko-Carl" siger direktør for Randers Herre Håndbold, Thomas Hvid Jakobsen, som samtidig oplyser, at der er tale om et helt specielt bankoshow, som appellerer bredt og ikke kun til bankoentusiaster.

Banko for store og små
Banko-Carls koncept er for hele familien, barn som voksen og bedsteforældre. Numrene råbes op i et tempo alle kan følge med i, også er der rigtig mange vindere, idet der kun spilles til rækken er fuld.

Derudover er der forskellig underholdning på scenen, og der er naturligvis også ekstra spil med store hovedpræmier.

Hele herligheden styres med charme og rutine af 81-årige Banko-Carl.
Med sig har han et par unge fyre, som på sigt skal køres i stilling til at afvikle de store bankoshows: Brian og Fætter.

755 gevinster til en værdi af mere end 71.000 kr.
"Der er gevinster for over 70.000 kroner og der er en ret stor sandsynlighed for at komme hjem med en præmie under armen. Der er mere end 700 præmier i alt. Vi har netop åbnet for salget af billetter på Randers HH´s hjemmeside og vi kan allerede en positiv interesse. Billetten til showet er inklusiv 4 spilleplader til de voksne og 2 til børnene, fortæller Thomas Hvid Jakobsen.

* Når det store bankoshow rulles ud vil dørene blive åbnet allerede kl. 1300 og erfaringen fra Banko-Carls første comebackshows viser, at man skal være der i god tid, hvis man har ønske om at få en bestemt plads i salen. Allerede fra kl. 12.30 vil det være muligt at afhente bankoplader.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre biler i harmonikasammenstød
- Burlund går efter Bruxelles
- Forældrene er mere tilfredse med folkeskolen
- Fodboldfans sigtet
- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk