Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Finderiet sætter fokus på bræt- og puslespil

Fredag 9. februar 2018 kl: 08:45

Finderiet sætter fokus på bræt- og puslespil
I vinterferien er der bræt- og puslespil på hylderne.
I vinterferien kan du i genbrugsbutikken hygge dig med brætspil og puslespil samt få idéer til, hvordan du kan bruge disse til kreative designs. Der sælges også ud af Finderiets kæmpe lager af brætspil og puslespil.

Selv om computerne, konsolspillene og tabletterne har gjort deres indtog, så er der stadig rigtig mange, der elsker duften af pap og hyggen ved et brætspil, og stadig flere finder tilbage til både de gamle traditionelle brætspil og de nye avancerede brætspil, der kan vare flere timer.

Finderiet har samlet kassevis af brætspil og puslespil, og i børnenes vinterferie bliver det hele sat til salg. Men man får også mulighed for at prøve spillet, før man køber det.

Lørdag 10. februar kickstartes vinterferien med brætspilscafé. Her stilles der borde og stole op, og der vil være mange hundrede forskellige brætspil, man kan spille med hinanden. Finderiet vil også byde på kaffe, saftevand og lidt snacks for at få hyggen helt på plads.

Finderiet har også noget til puslespilsentusiasterne. Der bliver opstillet borde hvor der laves fællespuslespil. Du lægger en brik eller flere, og når du ikke gider længere, efterlader du spillet til den næste.

Hvis du mangler en brik til et af dine egne spil, kan du være heldig at finde den i Finderiet, hvor der vil være hylder med reservedele til spil.

* Tid: Lørdag 10. – lørdag 17. februar i butikkens åbningstid mandag-fredag 11-17, lørdag 10-14. Sted: Finderiet, Grenåvej 19, Randers SØ.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Konfirmand modeshows
- Børn søges til modelopgaver
- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk