-
Klik venligst-Klik venligst

Så ka’ Bilka bygge - er klar til august

Torsdag 8. februar 2018 kl: 14:54

Interessen for Bilka i Paderup trak torsdag folk af huse. Foto: John Hyldahl
Interessen for Bilka i Paderup trak torsdag folk af huse. Foto: John Hyldahl

Så ka’ Bilka bygge - er klar til august
Borgmester Torben Hansen tog Bilkas spadestik. Foto: John Hyldahl
BILLEDGALLERI 'Jeg kan godt forstå, at Bilka gerne vil til Randers. Vi har landets bedste beliggende storcenter. E45 i baghaven, og et godt kundeunderlag i landets 6. største by', sagde borgmester Torben Hansen ved det traditionelle spadestik.

Han tilføjede:

"Vi har også tradition for at have et stort opland”.

Borgmester Torben Hansen tog torsdag middag det første spadestik i forbindelse med Bilkas udbygning og ombygning i Randers Storcenter, som fra august kommer til at rumme Bilkas varehus nr. 19.

”Det må uden tvivl blive et stort varehus eller hypermarked, når det skal tage 7 måneder af blive klar, men I skal vide, at I kommer til et i forvejen godt handelscenter, og at vi i Randers har den nødvendige arbejdskraft”, sagde borgmesteren i sin velkomst til Bilka, inden han tog det ventede spadestik lige nøjagtig i det område, hvor Bilkas havecenter kommer til at ligge.

”Vi ser frem til at åbne i Randers, og jeg kan love, at det bliver det mest moderne – og bedste – hypermarked i Randers”, sagde kædedirektør Mark Nielsen, der understregede, at nu går et længe ventet ønske i opfyldelse for Bilka, der jo tidligere har været tæt på en placering i Randers, hvor det glippede i sidste øjeblik.

Den tredje hovedperson omkring første spadestik, varehuschef Jan Møller, er måske den, der glæder sig allermest til at det kommende hypermarked kan åbne den 3. august:

”Jeg er rigtig spændt på og glad for at komme tilbage til Randers, hvor jeg tidligere har været varehuschef for de to Føtex-supermarkeder. Det her er en langt større udfordring”, sagde Jan Møller, der får ansvaret for aktiviteterne på de 10.000 kvadratmeter, som Bilka Hypermarked i Randers Storcenter kommer til at omfatte.

100 meter kagekø
Efter at første spadestik var taget ude i kulden, var der velkomstkage og varm kaffe indenfor i storcentret foran det, der bliver indgangen til Bilka. Børnene fik saftevand, og køen af mennesker, der ville hilse på, var lang. Børn og voksne stod ned ad gangene i storcentret i en kø på omkring 100 meter.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Konfirmand modeshows
- Børn søges til modelopgaver
- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk