Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Så ka’ Bilka bygge - er klar til august

Torsdag 8. februar 2018 kl: 14:54

Interessen for Bilka i Paderup trak torsdag folk af huse. Foto: John Hyldahl
Interessen for Bilka i Paderup trak torsdag folk af huse. Foto: John Hyldahl

Så ka’ Bilka bygge - er klar til august
Borgmester Torben Hansen tog Bilkas spadestik. Foto: John Hyldahl
BILLEDGALLERI 'Jeg kan godt forstå, at Bilka gerne vil til Randers. Vi har landets bedste beliggende storcenter. E45 i baghaven, og et godt kundeunderlag i landets 6. største by', sagde borgmester Torben Hansen ved det traditionelle spadestik.

Han tilføjede:

"Vi har også tradition for at have et stort opland”.

Borgmester Torben Hansen tog torsdag middag det første spadestik i forbindelse med Bilkas udbygning og ombygning i Randers Storcenter, som fra august kommer til at rumme Bilkas varehus nr. 19.

”Det må uden tvivl blive et stort varehus eller hypermarked, når det skal tage 7 måneder af blive klar, men I skal vide, at I kommer til et i forvejen godt handelscenter, og at vi i Randers har den nødvendige arbejdskraft”, sagde borgmesteren i sin velkomst til Bilka, inden han tog det ventede spadestik lige nøjagtig i det område, hvor Bilkas havecenter kommer til at ligge.

”Vi ser frem til at åbne i Randers, og jeg kan love, at det bliver det mest moderne – og bedste – hypermarked i Randers”, sagde kædedirektør Mark Nielsen, der understregede, at nu går et længe ventet ønske i opfyldelse for Bilka, der jo tidligere har været tæt på en placering i Randers, hvor det glippede i sidste øjeblik.

Den tredje hovedperson omkring første spadestik, varehuschef Jan Møller, er måske den, der glæder sig allermest til at det kommende hypermarked kan åbne den 3. august:

”Jeg er rigtig spændt på og glad for at komme tilbage til Randers, hvor jeg tidligere har været varehuschef for de to Føtex-supermarkeder. Det her er en langt større udfordring”, sagde Jan Møller, der får ansvaret for aktiviteterne på de 10.000 kvadratmeter, som Bilka Hypermarked i Randers Storcenter kommer til at omfatte.

100 meter kagekø
Efter at første spadestik var taget ude i kulden, var der velkomstkage og varm kaffe indenfor i storcentret foran det, der bliver indgangen til Bilka. Børnene fik saftevand, og køen af mennesker, der ville hilse på, var lang. Børn og voksne stod ned ad gangene i storcentret i en kø på omkring 100 meter.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny genbrugsbutik i Randers centrum
- Finderiet sætter fokus på bræt- og puslespil
- Så ka’ Bilka bygge - er klar til august
- Vinterferie i centret
- Så er der konfirmanddage
- Lagkagehuset stod tidligt op på åbningsdagen
- Børnemodeller søges
- Gratis briller til socialt udsatte og hjemløse
- Kronhoy og hele molevitten
- Erfaren leder skal åbne Bilka
- Mød Ivan 'Laban' Pedersen
- Julemarked med unikke julegaver

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord