-
Klik venligst-Klik venligst

Vinterferie i centret

Mandag 5. februar 2018 kl: 09:19

Vinterferie i centret
Prøv elastik-hop på trampoliner.
Skolernes vinterferie – uge 7 - er lige på trapperne, og i Randers Storcenter står vi klar til at modtage de mange, der har fri i denne uge, fortæller eventchef Lene Nørgaard.

"Butikkerne er klar med masser af vintermode og gode tilbud, og i centret har vi gjort klar til sjove aktiviteter for hele familien. Traditionen tro kan børnene gå på skattejagt efter gaver og lækkerier med den sjove og populære feriebillet, som kan købes i INFOboden på Centertorvet fra lørdag 10. februar til og med søndag 18. februar, og er også gyldigt i samme periode", fortæller Nørgaard.

Som noget nyt giver feriebilletten også mulighed for oplevelser udenfor Randers Storcenter, nemlig hos Randers HH og Randers Regnskov.

High Jump - sjove elastik-hop på trampoliner
Efter utallige opfordringer fra kunder, gentager Randers Storcenter successen fra tidligere ferier – nemlig de populære elastik-hop på trampoliner. Fra lørdag 10. februar til og med søndag 18. februar i tidsrummet: Hverdage kl. 10-19 og i weekenden kl. 10-16 kan alle børn og barnlige teste deres kunnen på de populære trampoliner. Billet til disse hop kan købes i INFOboden på centertorvet

Besøg af Billie – Bilkas maskot
Bilka åbner i Randers Storcenter 3. august, men allerede nu får centers kunder fornøjelsen af at møde den populære mascot Billie. Han er at finde i Bilkagaden weekenderne i uge 6 og 7 fra kl. 11-15. Han er klar til at kramme dig, og har godter med til alle børnene.

Fastelavnsfest søndag 11. februar kl. 11
Find din sjoveste udklædning frem til fastelavnsfest i Bilkagaden. Der er tøndeslagning for de 0-11-årige med fine præmier fra BR Legetøj til
alle kattekonger og -dronninger. BR Legetøjs personale leger med og hjælper dig med at få en sjov og spændende fastelavns fest i Randers Storcenter.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Konfirmand modeshows
- Børn søges til modelopgaver
- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk