-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Ferie med pandekager

Mandag 5. februar 2018 kl: 09:07

Ferie med pandekager
Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Naturcenter.
Randers Naturcenter holder åbent i vinterferien med spændende naturaktiviteter. Dertil gøres der et nummer ud af den internationale pandekagedag.

"Vi anbefaler en tur i naturcenterets nærområde med kikkerter, som man kan låne hos os. Man kan også være med til at lege "hvem får først øje på" - en sjov leg, der skærper interessen i de ting, man oplever og kan se i naturen. Vi udleverer kort over området, hvor man kan se forskellige vandreture ved Gudenåen," fortæller Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Naturcenter.

Hver dag kl. 11.00 er der desuden mulighed for at komme helt tæt på centerets levende mus og krybdyrene skægagamer og høre lidt om dyrenes liv og biologi.

Vinterferieaktiviteterne foregår mandag 12. februar til torsdag 15. februar fra kl. 10.00 til kl. 14.00. Det er tilladt at medbringe madkurv, og man må gerne lune sin frokost over bål.

En international dag
Randers Naturcenter markerer i vinterferien den internationale pandekagedag.

"Vi er så heldige, at den internationale pandekagedag falder i vinterferien i år, og så er det jo oplagt at invitere vores gæster på pandekager bagt over bål," siger Helle-Marie Taastrøm.

* Alle dage i vinterferien kan man bage pandekager over bål, hvis man selv medbringer dej eller køber et pandekagekit på naturcenteret, men tirsdag d. 13. februar er pandekagerne gratis - med høflig selvbetjening.
Randers Naturcenter ligger smukt ved Gudenåen på Gudenåvej 20, 8920 Randers NV. Der er gode muligheder for parkering af både biler og cykler.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Aske Jacoby solo
- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk