-
-Klik venligstKlik venligst

40 år med kloak

Torsdag 1. februar 2018 kl: 08:45

40 år med kloak
Birthe Thorn fra Vandmiljø Randers kan fejre 40 års jubilæum som kommunalt ansat den 1. februar. Foto: Pernille Bering


Birthe Thorn kan 1. februar fejre 40 års jubilæum som kommunalt ansat. Birthe blev i 1978 ansat som teknisk assistent i teknisk forvaltning hos Randers Kommune.

I de unge år arbejdede Birthe Thorn trofast som teknisk assistent under Karl Hedelund med registrering af byens kloakbrønde og ledninger. Et chefskifte til Knud Andersen og så gik der ikke lang tid, før opgaver som byggemodninger faldt på Birthes bord med kommentaren ”Det kan du da lige så godt stå for”.

Birthe Thorn førte første gang tilsyn og afholdt byggemøder for regnvandsbassinet ved Platanvej, og efterfølgende kunne hun da lige så godt også projektere bassinet, var chefens holdning. Det var startskuddet til, at den tekniske assistent langsomt fik projekterende opgaver, og trods endnu et chefskifte til Finn Hansen, så blev de projekterende opgaver på Birthes bord. Hun designede regnvandsbassiner, overtog detailplanlægningen af kloakken ved byggemodninger, var en udførende del af spildevandsplanen og projekterede etaperne ved etablering af lossepladsen på Ørneborgvej.

Birthe Thorn var - og er fortsat - ikke bleg for at kaste sig ud i ukendt land.

I 2009 flyttede dagens jubilar med over, da kloakforsyningen blev udskilt. Hun har siden 2009 været ansat som projektleder i Vandmiljø Randers (tidligere Randers Spildevand)

Den jubilerende projektleder har lagt et kæmpe arbejde i kloakforsyningen i Randers kommune til gavn for mange randrusianere. Flere af oplandsbyerne har Birthe fået separatkloakeret, samtidig med at hun står for tømningsordningen og byggemodninger ved Vandmiljø Randers.

"Birthe er en super loyal medarbejder, der altid tilbyder sig. Hun er afholdt af kolleger, har begge ben godt plantet på jorden, og er en dygtig opgaveløser. Det er fantastisk at have en medarbejder som Birthe, der har så meget hjertevarme, viden og erfaring," understreger Ole Quorning, der er chef for Plan & projekt afdelingen ved Vandmiljø Randers.

* I anledning af jubilæet vil nuværende og tidligere kolleger, samarbejdspartnere, familie og venner lykønske Birthe Thorn torsdag den 1. februar fra klokken 13.00-14.30.

Fylder din mand/hustru, nabo eller kollega rundt eller har jubilæum, har fået nyt job osv. Det fortæller vi gerne vore læsere. Send en mail til info@randersidag.dk - gerne med billede. Det er gratis.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Arbejdsmarkedschef fejrer 25 års jubilæum
- Skoleleder tiltræder på Oust Mølleskolen
- Ny direktør i spidsen for Udvikling, Miljø og Teknik
- Skoleleder tiltræder på Asferg Skole
- Ny ledende overlæge
- Stemmen i Sparekassen har 25-års jubilæum
- Ny skoleleder på Fårup Skole og Børneby

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk