-
-Klik venligstKlik venligst

Randers får en countryfestival

Tirsdag 30. januar 2018 kl: 09:17

Randers får sin første countryfestival. Det ligger fast efter et møde mandag mellem Henrik 'Elvis' Knudsen og Stig Ulrichsen, CB & Ole B. Booking
Randers får sin første countryfestival. Det ligger fast efter et møde mandag mellem Henrik 'Elvis' Knudsen og Stig Ulrichsen, CB & Ole B. Booking

Randers får en countryfestival
Randers får sin første countryfestival. Det ligger fast efter et møde mandag mellem Henrik 'Elvis' Knudsen og Stig Ulrichsen, CB & Ole B. Booking A/S.

Festival er datomærket til lørdag den 30. juni 2018.

“Stig og jeg har altid haft en forkærlighed for Nashville og den amerikanske countrymusiks sjælefulde sange om livets lyse og skyggefulde sider. Derfor er vi glade for at bringe countrymusikken til Randers”, fortæller Henrik Knudsen.

“Og så har Stig jo arbejdet med mange af de største country stjerner i forbindelse med både deres album udgivelser og i de senere år med deres koncerter i Skandinavien, så det giver mulighed for, at vi kan præsentere nogle af de helt store på festivalen.”

Stig Ulrichsen har igennem sit arbejde i musikbranchen, arbejdet tæt sammen med mange af de kendte koryfæer i branchen: Pam Tillis, Carlene Carter, Kenny Rogers, Bellamy Brothers, Raul Malo, The Mavericks og mange andre.

“Det er naturligvis en fordel når man kender hinanden. Jeg vil bruge de kommende dage på, at lukke aftaler til festivalen, og vi forventer, at kunne melde et program ud indenfor overskuelig fremtid,” forklarer Stig Ulrichsen.

“Hvis alt går efter planen, så bliver det en af de mest sælgende og succesfulde amerikanske navne i Danmark, som vi vil præsentere som hovednavn på festivalen.”

De to iværksættere røber, at navnet på den nye festival bliver “Randers Country Festival”.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Aske Jacoby solo
- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk