Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Viceinspektørens afstedsfest

Lørdag 27. januar 2018 kl: 10:00

Dannebrog strøg til tops for Karen Fokdal.
Dannebrog strøg til tops for Karen Fokdal.

Viceinspektørens afstedsfest
Karen Fokdal - godt 41 år på Langå Skole.
AFSKEDSFEST Alle på Langå Skole ved, hvem Karen Fokdal er. For de har allesammen på et eller andet tidspunkt haft noget med hende at gøre.

Alle børn fra 0.-6. klasse har mødt hende hver morgen til morgensang, hvor hun har styret morgensang og givet meddelelser om hvad dagen bringer.

Senere i skolelivet har eleverne mødt hende som en uundværlig del af Langå Skoles Musical, der er kendt og anerkendt i mange kredse og har fostret mange stjernefrø.

I den sidste ende af skolelivet mødte eleverne hende på vej til eksamen, hvor hun har stået for al lovgivningen, koordination og planlægning vedrørende denne, og igen senere når hun sendte dem af sted ud i livet efter dimissionsfest.

Eleverne har alle nydt året rundt at blive sendt af sted på jule- eller sommerferie med en sang af Karen.

Personalet på Langå Skole har mødt hende til jobsamtale, når de er startet. Derefter har de mødt hende utallige gange, når der skulle planlægges skema, temauger, alternative skoledage og fagdage år efter år, og ikke mindst vikar-planlægningen, hvor der hver morgen hænger et vikarskema, der emmer af omsorg og viden om den enkeltes kompetencer, så både personale og elever får en god dag selvom man ikke skulle det man plejede.

Karen er et kendt ansigt i byen, da hun er formand for Langå Kulturhus og laver en stor del teater i omkring Langå.

Karen har været 41 ½ år på Langå Skole, hvor hun startede med at være en af de yngste på lærerværelset og ny-uddannet lærerinde. Senere tog hun mod til sig og søgte jobbet som viceinspektør, denne stilling har hun haft siden 2002, hun har derfor været med til ansættelsessamtalerne ved næsten samtlige medarbejdere, selv skolens nuværende og forhenværende skoleledere Arne Wang og Morten Mølenberg Jakobsen. De begge har nydt stor glæde af Karens erfaring, menneskesyn og humor.

I vind og blæst og sågar stormvejr er hun som en fast klippe, som alle vokser ved og kan tage afsætning fra, når man er stærk nok.

Derfor er det også med et vemodigt hjerte, at hele Langå Skole sender deres allesammen Karen afsted på pension og til endnu mere tid til alle de ting hun også brænder for.

Af Majken Vestergaard på vegne af Langå Skole.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 40 år med kloak
- Nyuddannede pædagogiske assistenter
- Biffen i Randers får ny chef
- Viceinspektørens afstedsfest
- Pensionsdamen fylder 50 år
- Thit er kommunens veterankoordinator
- Mindeord
- Christian Boldsen modtager ridderkorset
- 50 år
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- 50 år
- Regionshospitalet får professor i sygepleje

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord