Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Samarbejde har sikret 170 arbejdspladser

Fredag 26. januar 2018 kl: 11:12

Samarbejde har sikret 170 arbejdspladser
Michael Aastrup Jensen, Assentoft, MF (V)
LÆSERBREV Af Michael Aastrup Jensen, Assentoft, MF (V), Bent Klim Johansen, fmd., HK Stat Østjylland og Leif Lahn, MF, (S).

Med en målrettet indsats på tværs af interesser er det lykkes for HK Østjylland og lokale folketingspolitikere, at få mindst 170 arbejdspladser til Østjylland i det genetablerede skattecenter i Randers. Det er vi faktisk ret stolte af.

I mange år var Randers hjemsted for et skattecenter og dermed arbejdsplads for mange mennesker. Det sluttede i 2014, da regeringen besluttede en omrokeringsplan.

Men nu er der igen grund til glæde i den kronjyske hovedstad. For med en massiv indsats lokalt, nationalt og på tværs af interesser, er det lykkedes os, som det eneste sted i landet, at få genåbnet et skattecenter, der først var lukket ned. Dermed får 170 ansatte fremover arbejde i Randers. Det er der god grund til at være stolt og glad over, og derfor vil vi gerne sende et stort tillykke til Randers.

Vejen til at få placeret skattecentret i Randers har været lang. Allerede i 2015 tog HK Stat Østjyllands formand kontakt til både Venstres og Socialdemokratiets lokale folketingsmedlemmer, for imod alle odds, at arbejde for, at få genåbnet skattecentret i Randers.

Uanset hvilken partifarve vi har og uanset hvilke interesser, vi hver især varetager, så har vi alle ét til fælles: At sikre arbejdspladser og udvikling til glæde for borgerne i Østjylland. Det kan vi kun, hvis vi lægger holdninger og meninger til side, når det virkelig gælder. Samarbejdet om at få et skattecenter og 170 stillinger til Randers er et klart bevis på det.

Placering af arbejdspladser har naturligvis stor bevågenhed fra mange interessenter. 170 arbejdspladser har stor betydning for den by og det område, de placeres i. Det kan betyde, at ressourcestærke familier flytter til. Det skaber øget liv i byen og giver de handlende mere at lave. En positiv cirkel er begyndt, hvor det ikke længere bare er de konkrete arbejdspladser i skattecentret, det handler om, men en udvikling i byen, der kan skabe endnu flere arbejdspladser på sigt.

Randers har tidligere været hjemsted for SKAT i mange år. Derfor var det naturligt for os at arbejde målrettet for at få SKAT tilbage til byen. Når folketingspolitikere samarbejder med en stærk fagforening i Østjylland, der har et indgående kendskab til lokalområdet, så er vores fælles stemme så stærk, at vi kan skabe resultater, som de færreste måske turde håbe på. Men vi troede selv på det, og det er derfor med stor glæde, at vi inden længe kan byde de mange nye skattemedarbejdere velkommen tilbage til Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Jeg drikker gerne drænvandet fra mine marker
- Venstre gør det vi lovede danskerne
- Visse bøders størrelse har taget overhånd
- Der skal nytænkes på det sociale område
- Mænd overrepræsenteret i feltet af randersborgere
- Naturpark Randers Park Fjord er vores fælles perle
- Vi drikker gerne drænvandet
- Løsninger frem for altid krav om ressourcer
- Største trussel mod vandmiljøet er landbruget
- Slankepræmie på 22.000 kr. rammer helt skævt
- Velkommen tilbage fra ferie
- Vores politik virker, flere er kommet i arbejde

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord