-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Vil du lægge stue til et teaterstykke?

Fredag 26. januar 2018 kl: 07:41

 Man skal være et kæreste- eller ægtepar, og man skal bo sammen og kunne få eventuelle børn passet et par timer.
Man skal være et kæreste- eller ægtepar, og man skal bo sammen og kunne få eventuelle børn passet et par timer.

Vil du lægge stue til et teaterstykke?
Kontakt Tine Eibye, hvis du vil være med.
Randers Egnsteater og Teatergrad søger par i Randers, der vil lægge hjem til Henrik Ibsens verdensberømte ægteskabsdrama ”Et Dukkehjem” i en moderne og anderledes version.

Sidste gang, Københavnske Teatergrad besøgte Randers, var det for at spille teater i Byrådssalen med forestillingen ”Demokrati”. Denne gang er det nogle lidt mere intime rammer, de er på udkig efter. Nemlig helt almindelige private hjem, hvor beboerne har lyst til at få en alt andet end almindelig teateroplevelse.

Den norske dramatiker Henrik Ibsen ønskede, at teatret skulle være ligesom det rigtige liv. Skuespillerne skulle agere som rigtige mennesker, og scenen skulle ligne et virkeligt hjem. Derfor spiller Teatergrad ”Et dukkehjem” i et privat hjem.

Skuespillet fremføres af tre skuespillere. De to værter har også selv nogle mindre funktioner i stykket undervejs. Dog ikke noget, der kræver hverken forberedelse eller særlige talenter inden for teater.

Krav
Kravene for at blive værter er enkle: Man skal være et kæreste- eller ægtepar, og man skal bo sammen og kunne få eventuelle børn passet et par timer. Selv om der kommer både skuespillere og omkring 30 publikummer, er der ikke brug for en balsal. Et stort køkken alrum eller en god stue er nok. Man skal bare kunne lave siddepladser til godt 30 personer. Og så er det en fordel, hvis man bor inden for en radius af få kilometer fra Randers EgnsTeater. Publikum får først få dage inden forestillingen besked om, hvor de skal se den.

* Interesserede par kan henvende sig til producent på Randers EgnsTeater Tine Eibye på tine@randersegnsteater.dk Forestillingen spiller på følgende tidspunkter: Torsdag 8. marts klokken 17:30 og 20:30 samt fredag 9. marts klokken 17:30 og 20:30. Man lægger som vært kun hjem til én ud af de fire forestillinger.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Aske Jacoby solo
- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk