-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Bedre forhold for miljø og landbrug

Onsdag 24. januar 2018 kl: 08:33

Bedre forhold for miljø og landbrug
Michael Aastrup Jensen, Dybdalen 12, Assentoft - medlem af Folketinget, Venstre.
LÆSERBREV Af Michael Aastrup Jensen, Dybdalen 12, Assentoft - medlem af Folketinget, Venstre.

Vi har fået en god aftale om målrettet regulering, som sikrer, at vi kan drive landbrug i Danmark og samtidig passe godt på miljøet.

Danmark får fra næste år en af verdens mest avancerede og moderne reguleringer af landbrugets miljøpåvirkning. Indtil nu har vi reguleret alle landbrug på samme måde. Det giver ikke mening, da nogle naturområder er mere følsomme end andre.

Målrettet regulering betyder også, at landmændene fremover frivilligt skal levere på miljøbeskyttelsen. I tilfælde hvor det ikke sker vil den enkelte landmand blive mødt med regulering. I Danmark har vi nogle meget dygtige landmænd, og derfor mener jeg, at den rette tilgang må være tillid fremfor at regulere erhvervet fra et skrivebord i København.

Landbruget er en af grundstenene i dansk eksport. Vores fødevarer er efterspurgt over hele verden på grund af deres høje kvalitet og sikkerhed. Det er derfor vigtigt, at danske landmænd bliver mødt med fornuftige regler, som udnytter den eksisterende viden, men samtidig også sikrer, at vi passer på naturen og vores drikkevand på den bedste måde.

Desværre har Socialdemokraterne ikke ønsket at deltage i aftalen. Det synes jeg er trist. Det er vigtigt, at der er ro omkring fødevareerhvervet, så landmændene ved, hvad de kan regne med. Ved at stå udenfor aftalen har Socialdemokraterne signaleret, at de ønsker en anden retning for den måde, vi regulerer erhvervet på. Den slags politiske drillerier kan have meget store konsekvenser for dansk landbrug og de mange mennesker, som er direkte eller indirekte beskæftiget indenfor landbrug- og fødevareproduktion.

På trods af dette, er jeg glad for, at det er lykkedes at sikre nogle gode rammer for landbrugets udvikling, samtidig med at vi bliver endnu bedre til at passe på vores natur og vores drikkevand.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Vi skal passe på vores elskede Danmark
- Skal vi bruge penge på integrations-netværksmøder?
- Omfordelingen på skoleområdet
- Ros til varehuschef
- Særbehandling
- 'Det er ikke en spareøvelse'
- Nedlæggelse af regionerne et politisk selvmål
- 'Sund' fornuft
- DF 'Vil være oh så dansk', men agerer udansk
- Angreb på demokratiet
- SF siger nej til nedskæringer på specialundervisningsområdet
- Bedre trafiksikkerhed og sikre skoleveje i Kristrup

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk