-
Klik venligst-Klik venligst

Talentfuld sangerinde på Underværket

Tirsdag 23. januar 2018 kl: 08:26

Talentfuld sangerinde på Underværket
Kun to gange tidligere - nemlig i 2016 - har Monique Thomas optrådt i Danmark, og begge gange var der udsolgt.
Der står helt sikkert jazz tilsat swing og blues på programmet, når amerikanske Monique Thomas optræder hos "Jazzens Venner" på Underværket.

Men man kan være ganske sikker på, at den unge talentfulde sangerinde og bandet Burich-l'Etienne New Orleans Ensemble også krydrer musikkens med caribiske rytmer.

Kun to gange tidligere - nemlig i 2016 - har Monique Thomas optrådt i Danmark, og begge gange var der udsolgt. Nu kommer hun så igen fra sin nuværende hjemby Bordeaux sammen med franskmanden Thomas l'Etienne, der spiller klarinet og saxofon, og Finn Burich på trombone. Thomas Bøtker Bjørnskov spiller bas, Martin Schack piano og Esben Laub von Lillienskjold sidder bag trommerne.

Monique Thomas bor som nævnt i Frankrig, hvor hun underviser på musikskolen Ciam Ecolé de Musiques, men sin uddannelse fra William Paterson University Of New Jersey står hun ved, og det betyder, at hendes udgangspunkt er inspireret af sangerinder som Ella Fitzgerald, Shirley Horn og Billie Holiday.

Bredden i det internationale band omfatter altså også gospel og "Black American Music", så bandets seks musikere har et repertoire, der kunne dække en hel sæson. I øvrigt er der ikke kun vokaler fra Monique Thomas, men også Thomas l'Etienne og Finn Burich synger.

* Koncerten på Underværket fredag den torsdag den 1. februar er sæsonens anden hos "Jazzens Venner". Den efterfølgende koncert er 1. marts med Ken Peplowski.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Aske Jacoby solo
- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk