Annonce
Del på Facebook   Print siden

Så er der konfirmanddage

Torsdag 18. januar 2018 kl. 06:43

Så er der konfirmanddage
Marcus inviterer randrusianerne til konfirmanddage.
Der er fuld gang i at planlægge forårets konfirmationer. Men hvordan skal Randers’ konfirmander være klædt i år? Det kan du blive klogere på, når Marcus afholder konfirmanddage.

Med et nyt år begynder mange forældre forberedelserne til den store konfirmationsfest i foråret. Et vigtigt element er tøjet, og netop dér er der hjælp at hente, når herretøjsbutikken Marcus i Randers Storcenter inviterer til det første af 12 konfirmandarrangementer 18. januar klokken 18.00 og Marcus i Sct. Mortens Gade 21. januar kl. 10

"Arrangementerne plejer at være et tilløbsstykke for konfirmander og deres stolte forældre. Vi mærker hvert år, hvor vigtigt det er for både konfirmanden og forældrene, at tøjet er helt specielt på den store dag," siger butikschef for Marcus i Randers Storcenter Flemming Kyndi.

Til forskel fra tidligere er konfirmandtøjet nu i højere grad et spejl af moden. Væk er de tider, hvor konfirmandtøjet var lidt for stort voksentøj med en klassisk habit.

* Marcus inviterer randrusianerne til konfirmanddage 18/1 kl. 18 og 21/1 klokken 10. Tilmelding kan foregå på telefon 8642 7677 (City) eller 8644 8599 (Storcentret) eller ved at sende en mail til enten RandersC@marcus.dk eller Randers@marcus.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder