Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Svineriet i vores fælles natur

Mandag 15. januar 2018 kl: 12:17

Svineriet i vores fælles natur
Frank Nørgaard, Kåtrupvej 29, Fårup - medlem af Randers Byråd, Dansk Folkeparti - formand for Miljø- og teknikudvalget, Randers Kommune.
LÆSERBREV Frank Nørgaard, Kåtrupvej 29, Fårup - medlem af Randers Byråd, Dansk Folkeparti - formand for Miljø- og teknikudvalget, Randers Kommune.


Når man på denne årstid bevæger sig rundt i naturen eller blot kører en tur i bil eller på cykel, så ser man store mængder affald i rabatter og grøftekanter.

Netop nu er det ekstra tydeligt pga. den visnede vegetation, og jeg må indrømme, at det er beskæmmende at borgere og bilister bruger vores fælles natur som skraldespand.

For nylig kunne man læse om et læs affald på Sparrehusevej i Tvede – sikkert smidt ud af bagagerummet af en bil - og som nu skal fjernes af frivillige eller kommunens medarbejdere for borgernes skattekroner.

I går så jeg en stor bunke affald, som vinden var i fuld gang med at fordele rundt i kommunen på pendlerpladsen ved motorvejstilslutningen Randers Nord.

Går, cykler eller kører man rundt i kommunen, så bliver man nærmest deprimeret og ked af at mange tilsyneladende har så lidt respekt for naturen, de frivillige og kommunens penge.

Jeg har sammen med familien bl.a. gjort 1. januar til en traditionel ”saml affald og få frisk luft” dag, og i år blev det til ca. 9 kg. dåser, plast, glas og papir over en 4 km. strækning. Desværre vil man allerede nu kunne samle en posefuld igen på samme strækning!

Det ville være skønt, hvis vi sammen kunne hjælpe hinanden med at stoppe brugen af ”den store skraldespand”. Det ville gøre kommunen kønnere, og borgernes skattekroner kunne bruges til sjovere ting end indsamling af affald i naturen som aldrig burde være havnet der!

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tiltrængt løft til ældreplejen
- KL må ikke kaste vores folkeskole ud i endnu en konflikt
- Frikadellefars når det er værst
- Begrænsning af borgmesterens samlede samlede vederlag
- En hyldest til den hårdtarbejdende dansker
- Hurra hvor er det godt
- Et stærkt værn om Danmarks sikkerhed
- Forslag: Munkdrup bliver til Paderup
- Der sker noget i Gjerlev
- Samarbejde har sikret 170 arbejdspladser
- Lad busterminalen blive
- Bedre forhold for miljø og landbrug

Kommentarer til artiklen:
Læs nu hvad jeg skriver
Michael inden du farer i Flindt så vil jeg da lige gøre opmærksom på at økologer ikke er nævnt i mit lille skriv, men derimod økologi, læs nu hele teksten og bemærk de andre steder hvor tingene er sat lidt på spidsen.
Ps: nu er jeg rent tilfældigt uddannet landmand og har en del gange set følgerne af det aldeles hjernedøde svineri langs vores veje, set hvad det forårsager af skader.
Søren Mikkelsen
Østermarksvej
Gjerlev
17-01-2018 19:51:44

Sikke en kobling
Jeg er fuldstændig enig i betragtningerne om det uanstændige i at svine vores fælles natur.
Men Søren Mikkelsen jeg er ikke enig i, at det er folk, der foretrækker økologi, der ser gennem fingrene med det svineri. Det er simpelthen for billigt at lave den kobling.
Derimod oplever jeg økologer som utroligt bevidste om at behandle alt i naturen ordenligt.
Michael Povlsen
Damgårdsvej 6
8500 Grenå
16-01-2018 06:35:20

Helt enig
Jeg er helt enig, jeg undrer mig over at jeg på en strækning på 300 meter tæt på Dalbyover fik samlet for 21 kr pantdåser/ flasker, samt 6 dåser uden pant, på en helt tilfældig lørdag, hvor jeg luftede en fin lille hund.
Det kan da ikke være rigtigt, at folk hyler op om økologi, for så at slå køerne ihjel med aludåser !
Mon der skal pant på alle dåser og alle plastflasker, især dem der købes ved grænsen, eller skal vi alle af med mere i skat, fordi noget så selvfølgeligt, at man beholder sit affald i bilen til man kommer hjem, er ligegyldigt.
Søren Mikkelsen, Sociallisten
Østermarksvej
Gjerlev
15-01-2018 20:08:14


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord