Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Randers indvier landets mest moderne tømrerskole

Søndag 14. januar 2018 kl: 11:08

Den nye tømrerskole: 2.700 kvm nybyggeri og 1.400 kvm ombygning.
Den nye tømrerskole: 2.700 kvm nybyggeri og 1.400 kvm ombygning.

Randers indvier landets mest moderne tømrerskole
Anders Samuelsen er uddannelsesleder på tømrer- og mureruddannelsen på Tradium. Foto: Kurt Helge
Tradium slår dørene op til Danmarks mest moderne tømrerskole. Nu indvies den nye skole, og alle interesserede er velkomne til at kigge forbi og se fremtidens skole inden for byggeri.

”Det er en stor milepæl for os. Vi kan nu slå dørene op til Danmarks mest moderne tømrerskole, der er helt up to date med undervisningsmiljø og nyeste teknologi”, fortæller Anders Samuelsen, der er uddannelsesleder på tømrer- og mureruddannelsen på Tradium.

Tradium har bygget en lys og moderne tømrerskole i træ og med højt til loftet. Samtidig vinker skolen farvel til den traditionelle fagopdeling og samler alle byggefagene, tømrer, murer, smed, maler og el på Blommevej 40, Randers, så fremtidens håndværkere bliver rustet bedst muligt til en byggebranche i hastig udvikling.

Tømrerskolens nye 2.700 kvm store værkstedsbygning og 1.400 kvm renoverede teorilokaler til mere end 50 millioner kroner stod klar til at tage imod de første elever tirsdag 2. januar. Den nye flotte tømrerskole har allerede stor interesse blandt de unge, hvor et stigende antal unge søger tømreruddannelsen, hvor der p.t. er 130 årselever, og hvor flere end 50 elever 15. januar begynder på grundforløb 2.

”Tømrerne var sidste brik på Blommevej for at få samlet alle byggefagsuddannelser ét sted, og vi har nu mulighed for tværfaglige samarbejder på en helt ny måde. Vi har nu også lokaler til leverandørudstillinger og veludstyrede lokaler til møder og foredrag. Vi håber, at alle, der har lyst til at komme og se et uddannelsesmiljø, der er gearet til fremtiden, vil kigge forbi, når vi holder indvielse, hvor der er åbent for alle den 16. januar kl. 16-19,” siger Anders Samuelsen.

Ved indvielsen er der mulighed for at se en række udstillere, der viser sidste nye inden frem inden for værktøj, byggematerialer, arbejdstøj og sikkerhedssko. Det er også muligt at opleve træ blive til kunst og vinde flotte præmier.

Tradiums tømrerskole
* Areal: 2.700 kvm nybyggeri og 1.400 kvm ombygning. Byggesum: 50 mio. kr. Arkitekt og landskab: KPF Arkitekter/Erik Møller Arkitekter Ingeniør: Vognsen Rådgivende Ingeniører Entreprenør: PN Erhvervsby.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?
- Drenge sparkede sidespejle af biler
- Tør du stikke hånden i kassen?
- Motionsdag hånd i hånd med klimatilpasning
- Stram Kurs fik ikke nordbyen op i det røde felt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk