-
Klik venligst-Klik venligst

Thit er kommunens veterankoordinator

Fredag 12. januar 2018 kl: 07:55

Thit Gaarskjær Jørgensen er selv veteran, og har i flere omgange været udsendt, blandt andet til Helmand-provinsen i Afghanistan.
Thit Gaarskjær Jørgensen er selv veteran, og har i flere omgange været udsendt, blandt andet til Helmand-provinsen i Afghanistan.

Thit er kommunens veterankoordinator
Thit Gaarskjær Jørgensen - ny veterankoordinator.
Som en del af veteranstrategien, som byrådet vedtog i efteråret 2017, blev det besluttet, at kommunen skal have en fuldtidsansat veterankoordinator. Hun er nu fundet, og hun er selv veteran.

Valget faldt på Thit Gaarskjær Jørgensen, som er tiltrådt i sin nye stilling.

Thit Gaarskjær Jørgensen er selv veteran, og har i flere omgange været udsendt, blandt andet til Helmand-provinsen i Afghanistan.

Som veterankoordinator bliver det nu hendes opgave at implementere Randers Kommunes veteranstrategi. Det betyder blandt andet, at Thit skal sikre veteranerne større anerkendelse samt en oplevelse af større tilgængelighed og sammenhæng i kontakten med Randers Kommune.

Det er også hendes opgave at støtte op om frivillige initiativer for og med veteraner og pårørende ligesom hun i samarbejde med Randers Kommune skal administrere finansieringen af udvalgte initiativer på området.

Rådgivning og støtte til at skabe netværk
Thit skal desuden samarbejde med foreninger, virksomheder, private- og offentlige aktører om at sikre en mere helhedsorienteret indsats for de veteraner og pårørende, der har særlige behov. Det kan for eksempel være i form af en overordnet koordination af kommunale og øvrige indsatser. Hun skal også være med til at skabe overblik over ydelser.

En af opgaverne er også at rådgive om ydelser, afdelinger, tilbud og muligheder og tilbyde konkret støtte, vejledning eller rådgivning efter behov og henvendelse fra veteraner, pårørende og andre.

Thit Gaarskjær Jørgensen vil gerne ændre på den opfattelse, som mange har af veteraner:

"Mange veteraner og pårørende oplever en positiv personlig udvikling under og efter en udsendelse, men det er sjældent den historie, der fylder i bevidstheden, når titlen 'veteran' nævnes. Det vil jeg forsøge at ændre på ved at formidle viden om veteraner til virksomheder, skoler, foreninger, og alle andre der kan have berøring med veteraner eller pårørende," siger veterankoordinatoren, som også vil støtte op om at skabe netværk mellem veteraner og pårørende.

* Henvendelser fra veteraner og pårørende, eller andre som er interesserede i området kan ske til thit.gaarskjaer@randers.dk.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Arbejdsmarkedschef fejrer 25 års jubilæum
- Skoleleder tiltræder på Oust Mølleskolen
- Ny direktør i spidsen for Udvikling, Miljø og Teknik
- Skoleleder tiltræder på Asferg Skole
- Ny ledende overlæge
- Stemmen i Sparekassen har 25-års jubilæum
- Ny skoleleder på Fårup Skole og Børneby

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk