Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Hvordan skal byrådet prioritere arbejdet?

Torsdag 11. januar 2018 kl: 08:15

Hvordan skal byrådet prioritere arbejdet?
Efter et kort oplæg af Velfærdslistens genvalgte byrådsmedlem, Kasper Fuhr Christensen, vil ordet blive givet frit. Foto: John Hyldahl
For tredje år i træk arrangerer Velfærdslisten nytårskur for borgerne i Randers Kommune. Alle kan deltage - kuren er gratis. Emnet er byrådets arbejde.

I anledning af, at det nyvalgte byråd ugen efter tager hul på en ny firårig periode, har Velfærdslisten valgt, at nytårskuren afvikles som et borgermøde med temaet ”Hvordan skal byrådet prioritere arbejdet?”.

Efter et kort oplæg af Velfærdslistens genvalgte byrådsmedlem, Kasper Fuhr Christensen, vil ordet blive givet frit, og alle fremmødte får mulighed for at komme med bud på, hvad det nyvalgte byråd primært skal fokusere på.

Nytårskuren bliver samtidig det første af en ny række borgermøder, som Velfærdslisten vil arrangere i de kommende år, dels i Randers by og dels i kommunens mindre byer.

I 2018 har Velfærdslisten planlagt yderligere to borgermøder i foråret og to i efteråret, mens det er besluttet at arrangere et lignende antal pr. år de næste tre år. Næste borgermøde er fastsat til onsdag den 19. marts, hvor temaet vil handle om, hvad Randers Kommune kan gøre for at forbedre forholdene for byens ældre og de ansatte, der arbejder på omsorgsområdet.

* Nytårskur mandag 22. januar kl. 16-18 i Remisen, J.V. Martins Plads 3, Randers. Velfærdslisten byder de fremmødte på kaffe/the, øl/vand og kage. Tilmelding er ikke nødvendig.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Grenåvej indskrænkes til et spor
- Ny forening vil styrke den positive fortælling om Randers
- Mand røverisigtet efter indbrud
- Veteraner fra Randers fejrer FNs fødselsdag
- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk