Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Sidste åndehul

Onsdag 10. januar 2018 kl: 08:32

Naturen har altid været omdrejningspunkt for Finn Haves værker, men i den store serie af malerier udforsker han ånde hullersom globalt fænomen.
Naturen har altid været omdrejningspunkt for Finn Haves værker, men i den store serie af malerier udforsker han ånde hullersom globalt fænomen.

Sidste åndehul
Søndag 21. januar kl. 14 kan du tage med på den sidste offentlige omvisning i udstillingen.
Så er det ved at være sidste chance for at opleve særudstillingen Åndehuller, der lukker 21. januar, hvor du også kan tage med kunstneren på en sidste offentlig omvisning i udstillingen.

Udstillingen er på Randers Kunstmuseum.

Kunstner Finn Have har i forbindelse med udstillingen Åndehuller besøgt og arbejdet i større og mindre byer - nationalt og internationalt - fra Nykøbing Mors og Stockholm til Madrid og New York.

Han har søgt åndehuller, der er opstået som et behov midt i og i modsætning til det moderne bylivs hektiske tempo. Åndehuller forstået som steder, hvor bymennesket møder naturen. Parker, byhaver, kolonihaver, grønne og rekreative områder, der tiltrækker liv i en ellers travl hverdag og skaber rum til pause. Resultatet er udstillingen, der af Jyllands-Posten har fået tildelt fem stjerner.

Offentlig omvisning
Søndag 21. januar kl. 14 kan du tage med på den sidste offentlige omvisning i udstillingen, hvor du kan høre kunstner Finn Have fortælle om udstillingsprojektet. Omvisningen varer ca. 45 minutter og er gratis efter betalt entré til udstillingen.

"Her hvor storbyens åndehuller findes, her hvor træer og planter giver en fornemmelse af naturens pulsslag, her hvor roen for en tid kan falde over en, selv om man ofte rives ud af drømmene, da disse steder også tiltrækker rekreative aktiviteter og man således bliver mindet om, at stederne er storbymenneskets åndehuller og således også afspejler det liv som leves omkring åndehullet," siger Finn Have.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...
- Doc Houlinds jazzrevival slutter året
- Kikker du billeder eller ser du dem?
- Talentskolen inviterer til julevisninger
- En ternet Ninja tidligt på den
- Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
- Farverig dans på Underværket
- Nyt galleri i Frederiksdal
- Gratis koncert

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk