-
Klik venligstKlik venligst-

Årets Kliniksted er i Randers

Mandag 8. januar 2018 kl: 11:51Årets Kliniksted er i Randers
Sygeplejestuderende Krista Riina-Maria Singh har indstillet Kirurgisk Sengeafsnit til Årets Kliniksted 2017. Foto: Helle Brandstrup Larsen
'Jeg var imponeret fra dag ét, fortæller sygeplejestuderende Krista Riina-Maaria Singh', som indstillede Kirurgisk Sengeafsnit på Regionshospitalet Randers til prisen.

Årets Kliniksted 2017, hedder prisen, som overrækkes onsdag.

Stoltheden mærkes tydeligt i Kirurgisk Sengeafsnit, som hædres af Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS). En uddannelsespris som viser, at afsnittets bestræbelser har båret frugt. For der bliver virkeligt gjort noget for de studerende, fortæller Krista Riina-Maaria Singh, som er sygeplejestuderende på VIA Campus Randers, og har sit 2. semester på Kirurgisk Sengeafsnit på Regionshospitalet Randers:

"Jeg var faktisk imponeret fra dag ét, for man finder meget hurtigt ud af, at afsnittet tager de studerende alvorligt. Der er lavet en studie-unit med tilknyttede kliniske vejledere og andre, som gerne vil samarbejde med os studerende. Det har fungeret rigtig godt. Og så har personalet bare været utrolig imødekommende og skabt et trygt og godt læringsklima. Der er rum til at lære, og det giver én mod til både at tænke innovativt og til at turde stille "dumme" spørgsmål. Så det er et meget inspirerende sted at være studerende," fortæller Krista Riina-Maria Singh.

Stor anerkendelse til afsnittet
Ansvaret for de studerende ligger blandt andet hos sygeplejerske Birgitte Thybo, som er klinisk vejleder i Kirurgisk Sengeafsnit på Regionshospitalet Randers. Hun ser det som en stor anerkendelse og håber, at prisen vil føre andre gode ting med sig:

"Den her anerkendelse viser os, at det nytter noget, det vi har gang i. At vi har skabt et godt og trygt læringsmiljø, hvor de studerende kan mærke, at vi tager dem seriøst. Det synes jeg, er rigtigt dejligt. Og så er prisen jo også med til at synliggøre, at vores arbejdsplads er et spændende sted med en spændende patientgruppe. Det kunne være dejligt, hvis det kunne smitte af – ikke kun på os, men på hele sygeplejefaget," fortæller Birgitte Thybo.

* SLS´s medlemmer har i alt indstillet 119 kliniksteder til Årets Kliniksted 2017. Prisen overrækkes af SLS i afsnittets studie-unit 10. januar kl. 12.00.

Stort foto: Fra venstre: afdelingssygeplejerske Birgitte Aborg, sygeplejerske Hannah Lundager Urban, studerende Krista Singh, studerende Birgitte Dolleris Thomsen, sygeplejerske Shunyata Tushita Craigen og klinisk vejleder Birgitte Thybo. Foto: Helle Brandstrup Larsen

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Lade brændte ned
- Randers får online ressourcebørs
- Nordre fælled fejrer midvinter
- Dreng blev bange for skaldet mand i stationcar
- Nytårskur med Søren Gade
- Millionstøtte til Gudenåparken
- Hjælp skraldemanden og spar penge
- Ældreministeren besøgte Huset Nyvang
- Tyven kunne ikke hamle op med hunden
- Randers lyser nu ved havnen
- Politikameraer er på plads i Storegade
- Friplehjemmets generaler mødes

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk