Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Nyt affaldsmagasin

Mandag 8. januar 2018 kl: 09:32

Nyt affaldsmagasin
Hold øje med postkassen i uge 2, når Exit er på gaden.
Det nye nummer af affaldsmagasinet Exit lander snart i din postkasse. Det er fyldt med praktiske oplysninger, gode råd mv. om affald og lokale kræfter, der flytter grænserne for genbrug af plastic.

Traditionen tro starter Affaldskontoret ved Randers Kommune året med at udgive affaldsmagasinet Exit. Bladet byder som altid på en blanding af oplysninger og artikler om, hvad der rører sig i kommunen og den store verden. På affaldsområdet, forstås.

De praktiske oplysninger og kalenderen i bladet gør, at mange har det liggende året ud. Men der er også både inspiration til gør-det-selv-folk og børnefamilier, og som altid kan man også finde de mere dybdegående forklaringer til dem, der gerne vil have alle detaljer med.

"I år kan man læse et højaktuelt tema om plastik, og hvorfor det er så vigtigt, at man forholder sig til og gør noget ved de store mængder af plastik i hverdagen. Og heldigvis kan vi fortælle en rigtig god historie fra vores eget lokalområde, hvor samarbejdet mellem lokale plastvirksomheder giver nye helt muligheder," fortæller sektionsleder Jørgen Niemann Jensen, Affa

* Hold øje med postkassen i uge 2. Har du sagt 'Nej tak' til reklamer og gratisaviser, kan du hente et eksemplar her: Borgerservice, genbrugspladserne, kundecenteret i Miljø og Teknik, biblioteker og bogbus. Den digitale version findes på www.affald.randers.dk/exit

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Grenåvej indskrænkes til et spor
- Ny forening vil styrke den positive fortælling om Randers
- Mand røverisigtet efter indbrud
- Veteraner fra Randers fejrer FNs fødselsdag
- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk