Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Kvinde svindlet for flere tusinde kroner over telefonen

Fredag 5. januar 2018 kl: 11:32

Kvinde svindlet for flere tusinde kroner over telefonen
Fra politiets døgnrapport fredag 5. januar 2018.

* Det kan koste dyrt at give fremmede adgang til ens personlige oplysninger. Det måtte en 22-årig kvinde sande, da hun torsdag morgen var udsat for et tricktyveri over telefonen.

Kvinden forklarede politiet, at hun var blevet ringet op af en engelsktalende kvinde, der påstod at være fra Microsoft. Den engelsktalende kvinde fik den 22-årige til at åbne et program på computeren, der hedder Teamviewer, hvor den 22-årige skulle udfylde en masse oplysninger. Blandt andet cpr-nummer, adgangskode og kortnummer.

Først efter samtalen fattede den 22-årige mistanke om, at det kunne være fup. Ganske rigtigt viste et opkald til banken, at der nu var hævet flere tusinde kroner, som var brugt til køb af bitcoins.

Østjyllands Politi opfordrer til, at borgere aldrig udleverer personlige oplysninger til personer, de ikke kender. En reel virksomhed vil aldrig bede om oplysninger, de allerede har.

---

Færdsel
* Der skete et færdselsuheld torsdag kl. 08.11 på Udbyhøjvej i Randers NØ. En 68-årig mandlig bilist påkørte en 82-årig mandlig fodgænger, der var ved at krydse vejen. Den 82-årige kom til skade og blev kørt på hospitalet. Den 68-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

* En 52-årig mand blev torsdag kl. 16.00 anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den 52-årige blev standset i sin bil på Bogensevej i Randers SV, hvor han blev testet for alkohol. Testen viste ganske rigtigt en promille på mere end det tilladte.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?
- Drenge sparkede sidespejle af biler
- Tør du stikke hånden i kassen?
- Motionsdag hånd i hånd med klimatilpasning
- Stram Kurs fik ikke nordbyen op i det røde felt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk