Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

To nye caféer for ældre

Fredag 5. januar 2018 kl: 09:19

To nye caféer for ældre
Caféen på Rosenvænget er en kort- og brætsspilscafé, og her står Ældre Sagens frivillige for hygge og spil for alle interesserede ældre.
2018 bliver et år med masser af muligheder for caféhygge for de ældre i Randers kommune. To nye cafeer slår dørene op i starten af året.

Den første åbner denne måned på ældrecenteret Møllevang, og i februar åbner én på ældrecenteret Rosenvænget.

Når de to cafétilbud for ældre slår dørene op, er forhåbningen, at de vil blive velbesøgt af både hjemmeboende og beboere på de to plejecentre, der lægger lokaler til caféarrangementerne.

"Vi håber meget på, at caféerne kan skabe broer og nye bekendtskaber mellem de ældre borgere i området, og vi håber, at mange både udenfor og indenfor centrene vil benytte sig af tilbuddene," siger Nanna Lindhard, frivilligkoordinator i Randers Kommune.

Den nye fredagscafe på Møllevang byder blandt andet på sang, spil, små foredrag, sjov bevægelse og højtlæsning. Derudover er der frokost inkluderet i prisen, som er 40 kr. for deltagelse i caféarrangementet. Hvis man ønsker at deltage, kan man henvende sig til Britta eller Jette på tlf. 8915 2073 eller via mail til britta.thomsen@randers.dk

Caféen på Rosenvænget er en kort- og brætsspilscafé, og her står Ældre Sagens frivillige for hygge og spil for alle interesserede ældre. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig caféarrangementet på Rosenvænget, og det er gratis at deltage. Der er mulighed for at købe kaffe og kage.

* Caféen på Møllevang åbner fredag d. 5. januar kl. 9.30, og er herefter åben hver fredag kl. 9.30 til 12.30. Tirsdag d. 6. februar inviterer den nye café på Rosenvænget indenfor for første gang og holder herefter åben hver tirsdag mellem kl. 13.00 og 15.30.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?
- Drenge sparkede sidespejle af biler
- Tør du stikke hånden i kassen?
- Motionsdag hånd i hånd med klimatilpasning
- Stram Kurs fik ikke nordbyen op i det røde felt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk