Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Erhvervspris 2017 til Fårup Betonindustri A/S

Torsdag 4. januar 2018 kl: 18:08

Erhvervspris 2017 til Fårup Betonindustri A/S
Direktør Brian Knudsen (th) og borgmester Torben Hansen. Foto: Randers Kommune.
Ved borgmester Torben Hansens nytårskur 2018 modtog Fårup Betonindustri A/S Randers Kommunes Erhvervspris 2017.

"Vi hædrer en virksomhed, som har vist evne til at skabe resultater til gavn og glæde for hele kommunen. Det er en veldrevet, ambitiøs virksomhed, som skaber lokale arbejdspladser og som har etableret sig som en af de dygtigste i sin branche. Årets vinder af Randers Kommunes erhvervspris står for dyder, vi i Randers gerne vil forbindes med: Dygtighed, kvalitet i arbejdet og virkelyst," sagde borgmester Torben Hansen, da han overrakte prisen til virksomhedens direktør Brian Knudsen - blomster og en skulptur.

"Vi plejer at sige, at 'vi bygger Danmark'. Det er der flere end os, der gør, og når jeg siger Danmark, så er det fordi, Danmark er vores marked. To tredjedele kører vi til Sjælland. Men vi er stolte af at være en del af Randers og af at bo i Randers kommune," understregede Brian Knudsen.

Fårup Betonindustri A/S er udvalgt af en arbejdsgruppe, hvor der sidder repræsentanter for Dansk Industri, Dansk Byggeri, LO, FTF, Uddannelsesinstitutionerne i Randers og omegn samt Erhverv Randers. Arbejdsgruppen har valgt mellem en række virksomheder, som er nomineret af forvaltningen i Randers Kommune.

Virksomheden er familieejet og drives af 3. generation fra adressen i Fårup, hvor 90 fagligt dygtige medarbejdere arbejder. I 2015 valgte virksomheden at investere i en udvidelse for at gøre plads til flere og større ordrer på boliger, sygehuse og hoteller og samtidig modtog medarbejderne opkvalificering for netop at løse denne type af opgaver.

"Det lykkedes, og det er et vidnesbyrd om, at vores virksomheder med stor fordel kan investere i det faglige niveau hos medarbejderne," sagde Torben Hansen, der i sin tale til nytårskuren lagde vægt på tæt dialog og fælles ansvar for at uddanne arbejdskraft og dermed også ansætte lærlinge og praktikanter.

Prisen er en skulptur udformet af skulptøren Jan Agerbo som bærer navnet "At løfte i flok".

* Fårup Betonindustri A/S leverer elementer til byggerier i hele landet - lige fra såkaldte signaturbyggerier som det nye Universitetshospital i Skejby og Moesgaard Museum til en urban udbygning i Roskilde på 2,5 mio. kvadratmeter.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?
- Drenge sparkede sidespejle af biler
- Tør du stikke hånden i kassen?
- Motionsdag hånd i hånd med klimatilpasning
- Stram Kurs fik ikke nordbyen op i det røde felt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk