Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Bjørn Tidmand igen i Randers

Torsdag 4. januar 2018 kl: 08:35

Bjørn Tidmand igen i Randers
Bjørn Tidmand er tilbage på Dansk Slager Parade.
Dansk Slager Parade 2018 synger sig ind i sit tredje årti – det er 21. gang CB & Ole B. Booking sender et udvalgt hold kunstnere, der repræsenterer den danske slager-pop på tur, og endnu en gang går turen til Randers.

Det sker lørdag den 24. februar 2018. Showet foregår i Fiskerestaurant Pakhuset på Randers havn, hvor det også sidste år blev en overvældende succes.

Arrangøren Stig Ulrichsen, der står bag det populære show, kan også mærke på billetsalget, at den store succes hvert år, har skærpet appetitten hos publikum.

I år kan publikum blandt andet glæde sig over, at Bjørn Tidmand er tilbage på Dansk Slager Parade. Han deltog i den allerførste i 1997, og stoppede 10 år senere i 2007. Nu 11 år senere er han igen at finde på paradescenen.

Premieren bliver i år den 13. januar 2018 kl. 20.00 i Ringkøbing Skjern, Kulturcenter i Skjern, og så kører det ellers der ud a’ frem til og med den 26. februar, hvor afslutningskoncerten kører kl. 15.00 i Tinghallen, Viborg.

Dansk Slager Parade besøger i den mellemliggende periode Århus, Horsens, Sønderborg, Næstved, Grenaa, Ans, Brørup, Struer, Gørlev, Maribo, Svendborg, Varde, Greve, Aabybro, Ringsted, Ferritslev, Thisted og Randers.

Holdet på den 21. Parade er Bjørn Tidmand – Lille sommerfugl, Gry Johansen – Kloden drejer, John Andersen (Rocking Ghosts) – Belinda, Lise Haavik – Du er fuld af løgn, Lars Stryg – Aldrig mer’ må jeg se dig, Anne-Mette Rix – Du får den kolde skulder.

Traditionen tro er det Klaus & Servants, der er turneens musikalske anker, og Karin Strand-Holm – kendt fra DK4 – er konferencier ved samtlige koncerter.

Selvfølgelig synger hver solist sine egne topnumre, men derudover præsenteres publikum hvert år for numre, hvor de enkelte solister synger sammen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nordbyen spiller og lytter dansk
- Vorup gennem tiderne
- Randers hylder dansk musik
- Et besøg hos pattegrisene på Mimers Brønd
- Jazzstjerner på Underværket
- Stort navn fejrer jubilæum i Turbinen
- Scandicana på plakaten
- Folkemusik i Randers melder udsolgt til Almost Irish
- Star Wars udstilling på Memphis Mansion
- Slottet er proppet med ferieaktiviteter
- Teater i vognfabrikken
- Klar til BørneKultur Ugen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk