-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

50 år

Fredag 22. december 2017 kl: 09:16

50 år
Carsten Rohde - 50 år.


Carsten Rohde, afdelingsdirektør for IT i Sparekassen Kronjylland, fylder 50 år 28. december.

Carsten Rohde fulgte med daværende Sparekassen Østjylland over i Sparekassen Kronjylland i 2012. Siden har han stået i spidsen for Sparekassen Kronjyllands IT-afdeling i Randers. Her bruger han en stor del af sin tid på at sikre, at Sparekassens IT-platform understøtter den udvikling, der er sat for Sparekassens forretning.

Udover at lede Sparekassens IT-team bestående af 15 medarbejdere, er Carsten Rohde formand for 3S IT-netværket bestående af ni pengeinstitutter. Han er også med til at sikre, at Sparekassen Kronjylland som den største danske samarbejdspartner til datacentralen SDC på flere måde er trendsættende og medvirker til udviklingsopgaver inden for eksempelvis robotics og videokonferencer.

Når Carsten Rohde trækker stikket på jobbet, så er det i naturen, han finder ro til at få renset tankerne og ladet op. Han er passioneret friluftsmenneske, ivrig fluefisker og på 5. år frivillig juniorleder i Lystfiskerforeningen af 1926.

Carsten Rohde er netop også startet som frivillig i BlivNaturligvis, som er et projekt under Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund. Her er han ligesom de øvrige frivillige med til at sætte naturen på skoleskemaet ved at udbyde gratis formidling til skoler, der ønsker at udvide børnenes forståelse for naturen gennem jagt og fiskeri.

Carsten Rohde bor i Hasselager syd for Aarhus sammen med sin hustru Dorthe. Parret har en søn på 16 år og en datter på 19 år.

Fylder din mand/hustru, nabo eller kollega rundt eller har jubilæum, har fået nyt job osv. Det fortæller vi gerne vore læsere. Send en mail til info@randersidag.dk - gerne med billede. Det er gratis.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 40 års jubilæum
- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Arbejdsmarkedschef fejrer 25 års jubilæum
- Skoleleder tiltræder på Oust Mølleskolen
- Ny direktør i spidsen for Udvikling, Miljø og Teknik
- Skoleleder tiltræder på Asferg Skole
- Ny ledende overlæge
- Stemmen i Sparekassen har 25-års jubilæum

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk