Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Ida fra Randers vinder bronze

Torsdag 21. december 2017 kl: 11:42

Ida fra Randers vinder bronze
25-årige Ida Nielsen, Randers - bronzemedalje.
25-årige Ida Nielsen, Randers, er souschef og tjenerelev hos Kähler Villa Dining i Aarhus. Hun er blevet hædret med bronze til sin svendeprøve hos Silkeborg Tekniske Skole.

Samtidig kom hun på sejrsskamlen, da vinleverandøren H.J. Hansen udnævnte vinderne i en stor vinkonkurrence.

Bronze bliver kun givet til de tjenerelever, som udmærker sig igennem den tre et halvt år lange uddannelse og som samtidig leverer en imponerende præstation til svendeprøven. Med tre 10-taller og et 12-tal beviste randrusianske Ida Nielsen, at hun er en af de bedste. Hun fortæller om sin eksamen:

”Det var en enormt stor oplevelse at stå med eksamensbeviset i hånden. Efter min uddannelse som selskabs- og konferencetjener fandt jeg ud af, at jeg gerne ville være tjener, og jeg besluttede mig for at gennemføre forløb et og to af tjeneruddannelsen på kun tre måneder. Så jeg har arbejdet rigtig, rigtig hårdt op til min eksamen, og derfor er det også ekstra fedt, at det er gået så godt.”

Til svendeprøven bliver tjenereleverne testet i deres viden om sammensætningen af mad og vin, deres evner i borddækning og deres generelle fremtoning og formidlingsevner. I alt bestod 13 elever fra tjeneruddannelsen i Silkeborg. Dagen før svendeprøven var der mulighed for at deltage i en vinkonkurrence arrangeret af vinleverandøren H.J. Hansen, og her fik Ida Nielsen en andenplads.

”En stor del af min viden om vin har jeg fra mit arbejde hos Kähler Villa Dining. Og så er min kæreste sommelier, så han har også hjulpet mig med at terpe vinregioner, druesorter, smagsnuancer og duftnoter. I konkurrencen skulle jeg svare på 25 forskellige spørgsmål om vin, og jeg vandt først og fremmest æren og dernæst en rigtig god flaske vin, som jeg glæder mig til at åbne,” fortæller Ida Nielsen.

Hos Kähler Villa Dining er de glade for, at Ida Nielsen har besluttet sig for at fortsætte som souschef i restauranten.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nordbyen spiller og lytter dansk
- Vorup gennem tiderne
- Randers hylder dansk musik
- Et besøg hos pattegrisene på Mimers Brønd
- Jazzstjerner på Underværket
- Stort navn fejrer jubilæum i Turbinen
- Scandicana på plakaten
- Folkemusik i Randers melder udsolgt til Almost Irish
- Star Wars udstilling på Memphis Mansion
- Slottet er proppet med ferieaktiviteter
- Teater i vognfabrikken
- Klar til BørneKultur Ugen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk