Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Hjerteløst

Onsdag 20. december 2017 kl: 20:23

Hjerteløst
Flemming Østergaard, Pilevænget 14, Fårup - medlem af KDs hovedbestyrelse.
LÆSERBREV Af Flemming Østergaard, Pilevænget 14, Fårup - medlem af KDs hovedbestyrelse.

Kristendemokraterne taget på det skarpeste afstand fra regeringens Politik om afvisningen af at modtage de 500 kvoteflygtninge.

I KD mener vi, at vi ikke kan være bekendt, at afvise at påtage os vores sociale ansvar for nogle af verdens flygtninge. Og derfor skal Danmark påtage sig at tage imod de 500 kvoteflygtninge.

Glædeligt at der endelig er nogle socialdemokrater, der taler Rom midt imod i forbindelse med Folketingets behandling af spørgsmålet om Danmarks modtagelse af kvoteflygtninge.

Bare trist det er så få fra S, der har et socialt ansvar for nogle af verdens mange flygtninge som for nogens vedkommende har siddet i flygtningelejr i årevis, gentager i årevis. Nogle af FNs UNHCR flygtningebørn har ikke kendt til andet i deres liv end at sidde i flygtningelejre.

Og der er tale om 500 kvoteflygtninge - fem hundrede flygtninge. Det svarer til, at hver kommune blot skal tage fem, gentager fem flygtninge hver.

Kan det virkelig være rigtigt, at Danmark er blevet så ussel og så sølle, at vi ikke skulle have råd til det? Det er bare så pinligt for Danmark.

Det er pinligt, at vi ikke blot har en regering, der afviser at modtage 500 kvoteflygtninge men også bakkes op af det største oppositionsparti, Socialdemokratiet. Der må være nogle socialdemokrater, der har en flov smag i munden.

I KD tager vi på det skarpeste afstand fra regeringen og oppositionens førte politik omkring afvisningen af at modtage kvoteflygtninge. Det et ganske enkelt hjerteløst.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Budgetaftalens konsekvenser - ikke kun de positive
- Børnene glemmes bevidst i budgettet
- Forkerte prioriteringer
- Skal vi have planøkonomi, naturfredningsforening?
- Nej til havremælk på Cornflakes
- Bliver i morgen bedre end i går?
- Vi kan bevare en god velfærd
- En fars beretning fra det virkelige liv
- 10 millioner til et nyt Dronningborg Idrætscenter
- Skurken
- Appel til Socialdemokratiet
- Flere penge til de østjyske kommuner

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk