Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Der var noget i luften

Fredag 15. december 2017 kl: 07:10

Der er en særlig teaterglæde ved at opleve dynamikken stråle fra et engageret talenthold, skriver Benny Knudsen. Arkivfoto
Der er en særlig teaterglæde ved at opleve dynamikken stråle fra et engageret talenthold, skriver Benny Knudsen. Arkivfoto

Der var noget i luften
Benny Knudsen - begejstret for de unge talenter.
Bag en mur af små og store kasser gemte de sig. Bag muren af kasser dukkede de frem. Fra en sort kasse dukkede han op med en blå hånd på hovedet.

De så forskræmte på hinanden, de smilede til hinanden og delte latteren.

Den blå hånd, flere nissehuer og en fiktiv park dannede baggrund for flere møder mellem ensomme unge, mellem fnisende unge og mellem kælende unge. Der var mange billeder i teaterluften denne aften.

Indrammet af den velkendte julesang ”Der er noget i luften” viste talentholdet på Randers EgnsTeater deres kreativitet og nogle af de teknikker, de har arbejdet med i første halvdel af sæsonen.

Med få ord og mange mimiske udtryk præsenterede de os for et utal af møder mellem ensomme fremmede mennesker, der kender parken, men aldrig har set hinanden. Ville de fortælle os, at vi går forbi fremmede hver dag uden at se hinanden? Måske. ”Jeg har ikke set dig før” – ”Jeg må gå nu” og andre kryptiske ordspil fangede vore ører undervejs. Tanker om ensomhed og fællesskab krydsede klinger.

Det varme julebudskab vandt over ensomheden, og alle 10 unge talenter lukkede op for gavebod og julehygge og trak det pyntede juletræ ind i deres fællesskab. En både humoristisk og tankevækkende lille forestilling blev rundet af med en lettere omskrivning af andet vers: Om julen derhjemme, derhjemme / hos mormor engang. Jo, der blev vist mange karakterer denne torsdag aften, hvor Talentholdet bød publikum indenfor i teaterværkstedet.

Der er en særlig teaterglæde ved at opleve dynamikken stråle fra et engageret talenthold. God vind fremover.

Af Benny Knudsen

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nordbyen spiller og lytter dansk
- Vorup gennem tiderne
- Randers hylder dansk musik
- Et besøg hos pattegrisene på Mimers Brønd
- Jazzstjerner på Underværket
- Stort navn fejrer jubilæum i Turbinen
- Scandicana på plakaten
- Folkemusik i Randers melder udsolgt til Almost Irish
- Star Wars udstilling på Memphis Mansion
- Slottet er proppet med ferieaktiviteter
- Teater i vognfabrikken
- Klar til BørneKultur Ugen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk