Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Banedanmark skal ikke dele Langå i to

Onsdag 13. december 2017 kl: 12:02

Banedanmark skal ikke dele Langå i to
Michael Aastrup Jensen, Assentoft, MF (V) og Lars Søgaard, Langå, byrådsmedlem, formand for Landdistriktsudvalget (V).
LÆSERBREV Af Michael Aastrup Jensen, Assentoft, MF (V) og Lars Søgaard, Langå, byrådsmedlem, formand for Landdistriktsudvalget (V).

Vi er dybt forundret over, at Banedanmark er klar til at skære flere byer i det østjyske over i to i forbindelse med elektrificeringen af jernbanen, herunder Langå. Det er netop derfor, at vi har bragt spørgsmålet op overfor transportminister Ole Birk Olesen (LA).

Der er ingen tvivl om, at Banedanmark har kørt henover de berørte bysamfund i forbindelse med elektrificeringen. Det er ganske enkelt ikke acceptabelt, og på den baggrund har vi bedt transportministeren træde ind i sagen fremfor blot at lade embedsmændene bestemme.

Ifølge det notat som transportministeren har sendt til os, så lader det ikke til, at alle muligheder er udtømt i forhold til at sikre, at Langå ikke bliver skåret over i to i mere end et halvt år.

Vi har derfor bedt ministeren undersøge, om man kan etablere en midlertidig bro til biltrafik og ikke kun til gående. Det er ganske enkelt ikke rimeligt, at Banedanmark efter en mildest talt sparsom kommunikation med de berørte parter skærer en by over og påfører mange mennesker en daglig omvej på over 20 kilometer.

Der er brug for, at alle gode kræfter melder sig ind i kampen mod Banedanmarks planer. Det er helt afgørende, at vi tydeligt viser, at vi som lokalområde ikke finder os i den slags skrivebordsafgørelser. Nu mangler vi bare at transportministeren, der er valgt her i Østjylland, lader sin sunde fornuft råde og lytter til de lokale protester. På den baggrund har vi inviteret transportministeren til Langå for, at han kan få syn for sagn i forhold til hvorledes Banedanmarks planer er fuldstændig uholdbare.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Har Østjylland råd til at negligere cykling?
- Bygherrens afkast styrer lokalplanlægningen
- Budgetaftalens konsekvenser - ikke kun de positive
- Børnene glemmes bevidst i budgettet
- Forkerte prioriteringer
- Skal vi have planøkonomi, naturfredningsforening?
- Nej til havremælk på Cornflakes
- Bliver i morgen bedre end i går?
- Vi kan bevare en god velfærd
- En fars beretning fra det virkelige liv
- 10 millioner til et nyt Dronningborg Idrætscenter
- Skurken

Kommentarer til artiklen:
Venstre...
Udliciterer indtægtsgivende tog-strækninger;
besparer DSB;
og klager over DSB.

Med uheld og fortsat systematisk udhulingsarbejde, så skal det nok lykkes Venstre-regeringen at komme helt i mål og få ødelagt tog-forbindelserne i Danmark til et skygge-niveau uden praktisk betydning.

Aldrig mere en Venstre-regering ... ej heller det som ligner.
Kalle Nielsen
Scandiagade 14
Randers
13-12-2017 18:02:04


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk