Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Ivan signerede bøger, byen spiste grød og kanen kørte

Lørdag 9. december 2017 kl: 14:43

Jan Lund, alias Nicolas Julius Julemand, og fru Kirsten var på pletten med kanen, som bl.a. Meldin og Ilajda tog godt imod. Foto: John Hyldahl.
Jan Lund, alias Nicolas Julius Julemand, og fru Kirsten var på pletten med kanen, som bl.a. Meldin og Ilajda tog godt imod. Foto: John Hyldahl.

Ivan signerede bøger, byen spiste grød og kanen kørte
Ivan Pedersen (tv) mødte randrusianerne hos Bog & Ide i Brødregade. Foto: John Hyldahl
BILLEDGALLERI Man skal aldrig klaske en flue i en portion grød, men Randers slog to fluer med ét smæk lørdag, da musikeren Ivan 'Laban' Pedersen signerede sin nye bog, mens der blev øset grød op til randrusianerne.

Sanger, sangskriver, producer, musikpolitiker og nu også forfatter, Ivan Pedersen, besøgte Bog & idé i Brødregade, Randers. Ivan medbringer sin selvbiografi Med hjertet udenpå om mere end 50 år i musikkens tjeneste.

Ikke mange, men dog nogen, lagde vejen omkring Ivan, som er mes kendt fra duoen Laban og hittet ”Hvor skal vi sove i nat”. Han har meget andet at fortælle fra sit mere end 50-årige virke i musikbranchen.

Den allerede anmelderroste selvbiografi om musikkens verden er forfattet af Pedersen selv. Biografien er den voksne mands tilbageblik på et langt liv med det, som står hans hjerte nærmest, nemlig musikken. Ivan har været arbejdsom, heldig og talentfuld nok til at kunne leve af sin karriere i musikbranchen i mere end 50 år uden pause – en branche, der for mange er nådesløs.

Grød
Lørdag var også 'Risengrødens dag'. Det betød, at Cityforeningen diskede op med gratis risengrød. Det foregik i Dytmærsken, hvor Beredskabet sørgede for grøden. Risene var skænket af Føtex.

Det kostede kun fremmøde. Det var til gengæld stort. Grød er populær i Randers, så de store mængde Risengrød med smørklat og kanel forsvandt hurtigt i randersmaverne.

Bådes Spraglenisserne og tidligere års vinder af konkurrencen i grødspisning, Jan Dahl Sørensen, mødte op og nød den søde grød.

Alt sammen i en julende by.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af RANDERSiDAG.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?
- Drenge sparkede sidespejle af biler
- Tør du stikke hånden i kassen?
- Motionsdag hånd i hånd med klimatilpasning
- Stram Kurs fik ikke nordbyen op i det røde felt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk