Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Motorvej på finansloven

Lørdag 9. december 2017 kl: 08:41

Motorvej på finansloven
Michael Aastrup Jensen, Assentoft, MF (V): Godt for Randers.
Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti netop indgået en aftale omkring finansloven for næste år. I den forbindelse er der afsat midler til at få VVM-undersøgt en udvidelse af E45 hele vejen fra Vejle til Randers.

”Det er godt for Kronjylland, at vi nu får en tidssvarende infrastruktur. I tusindvis af østjyder sidder dagligt i kø på motorvejen. Det bliver der nu gjort noget ved. Det er dejligt, at vi dermed er godt på vej til at indfri en af de mærkesager Venstre gik til valg på. Jeg bor her også, så derfor har jeg kø-problemerne tæt inde på min dagligdag,” siger Michael Aastrup Jensen, Assentoft, MF (V).

Det har været en lang kamp at få hele strækningen med i projektet. I første omgang var det kun meningen, at strækningen fra Vejle til Aarhus Nord skulle være mål for en udvidelse.

”Det har fyldt en stor del af min tid på Christiansborg netop at kæmpe for en udvidelse af E45 hele vejen til Randers. Transportministeriet arbejdede i første omgang for at udvidelsen skulle stoppe ved Aarhus Nord. Det var naturligvis fuldstændigt uacceptabelt for mig, så derfor har jeg kæmpet for, at vi får en løsning der er langtidsholdbar og som afhjælper motorvejskøerne ved Randers. Det har krævet mange kræfter, og det ville aldrig være lykkedes uden et fantastisk godt samarbejde med mine to østjyske kollegaer fra Dansk Folkeparti Kim Christiansen og Claus Kvist Hansen. De har været uvurderlige forbundsfæller i arbejdet med at få hele strækningen med i VVM-undersøgelsen,” siger Michael Aastrup Jensen, MF (V)

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?
- Drenge sparkede sidespejle af biler
- Tør du stikke hånden i kassen?
- Motionsdag hånd i hånd med klimatilpasning
- Stram Kurs fik ikke nordbyen op i det røde felt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk