Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Hornbæks cykelhus indviet

Torsdag 7. december 2017 kl: 15:10

Hornbæks cykelhus blev indviet torsdag eftermiddag på ved Randers Firmasports anlæg og tæt på FDF’s klubhus. Foto: Kurt Helge.
Hornbæks cykelhus blev indviet torsdag eftermiddag på ved Randers Firmasports anlæg og tæt på FDF’s klubhus. Foto: Kurt Helge.

Hornbæks cykelhus indviet
Borgmester Claus Omann Jensen er selv ivrig cykelrytter, og det bar hans indvielsestale præg af. Foto: Kurt Helge
'Cykelryttere kræver sjældent tag over hovedet. De mødes i regn og rusk, cykler og er glade, men det er rigtig dejligt, at Randers Cykelby nu kan tilbyde et cykelhus, som vil kunne bruges af rigtig mange'.

Det sagde borgmester Claus Omann Jensen (V) ved indvielsen af Hornbæks cykelhus torsdag eftermiddag på området ved Randers Firmasports anlæg og tæt på FDF’s klubhus.

Claus Omann Jensen er selv ivrig cykelrytter, og det bar hans indvielsestale præg af. Som afgående borgmester kunne han ikke lade være med at drille den kommende borgmester Torben Hansen og sagde bl.a., at han gerne ville booke en tid til et møde om cykelrytternes forhold i Randers.

”Vi stiller såmænd ikke så store krav, men det her hus er en fornøjelse, og ekstra godt, at f.eks. Krolf-spillere og andre vil kunne gøre brug af det”, sagde Claus Omann Jensen med henvisning til f.eks. Hornbæk skole, der allerede er rykket ind i det tredelte hus med en lille samling mountainbike-cykler.

”På skolen reagerede vi, da vi hørte om det kommende cykelhus”, fortæller lærer Flemming Abildgaard, der søgte ELRO-fonden om 20 mountainbikes, som blev bevilget og allerede er taget i brug på skolen.

”Vi mangler et sted, hvor vi kan klargøre cyklerne og også rengøre dem efter en cykeltur, og det får vi nu, så eleverne fra Hornbæk skole vil få rigtig stor glæde af det hus”.

Det samme får som nævnt Krolf-spillerne og medlemmerne af Hornbæk Cykleklub, ligesom der principielt bliver adgang for andre foreninger, der måtte have behov for lokalerne. Huset består at to rum – et værkstedsrum og et mødelokale, som er forbundet med et halvtag, der så udgør rum nummer tre.

Steen Bundgaard fra ELRO-fonden ønskede til lykke og udtrykte, at fonden ikke havde været i tvivl om, at ansøgningen fra Hornbæk skole skulle imødekommes, og at placeringen var helt rigtig i forhold til f.eks. et hus i centrum. Udover at bevilge cykler til skolen, har ELRO-fonden bidraget til selve byggeriet sammen med Lokale Og Anlægsfonden.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?
- Drenge sparkede sidespejle af biler
- Tør du stikke hånden i kassen?
- Motionsdag hånd i hånd med klimatilpasning
- Stram Kurs fik ikke nordbyen op i det røde felt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk