Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Affaldsterminalen vinder pris for efteruddannelse

Torsdag 7. december 2017 kl: 12:14

Navnene fremgår af artiklen.
Navnene fremgår af artiklen.

Affaldsterminalen vinder pris for efteruddannelse
32 medarbejdere fra Randers Affaldsterminal har det seneste år været igennem et intensivt efteruddannelsesforløb på Tradium.
32 medarbejdere fra Randers Affaldsterminal har det seneste år været igennem et intensivt efteruddannelses-forløb på Tradium. Onsdag blev terminalen hædret med VEU-Center Midtøsts efteruddannelsespris.

Danskundervisning, IT-undervisning, samarbejdskultur og konflikthåndtering. Det var nogle af temaerne i det efteruddannelsesforløb, som 32 medarbejdere ved Randers Affaldsterminal netop har gennemført hos Tradium.

”Jeg har set en kæmpe udvikling hos dem. Flere var meget forbeholdne overfor forløbet med efteruddannelse. Men efter at de kom i gang og fandt ud af, at de faktisk kunne bruge det i praksis, og de lærte hinandens styrker og svagheder at kende, synes jeg virkelig, at de har rykket sig,” siger Tradiums virksomhedskonsulent Bente Hedegaard og tilføjer:

”Nu er de virkelig klar på mere efteruddannelse.”

”De har gjort en fantastisk indsats. De har løftet arbejdspladsens kompetencer samlet set, så de kan servicere borgerne bedst muligt. Randers Affaldsterminal er det gode eksempel på et skarpt fokus på efteruddannelse og sammenhæng mellem virksomhedens udviklingsmål og efteruddannelse. Derfor har vi givet dem prisen, fortæller Gert Ringgaard, formand for VEUCenter MidtØsts Centerråd. I har gjort noget, der mangler i mange andre virksomheder. De kan virkelig lade sig inspirere af jer. I er det gode eksempel.”

”Vi er super glade og meget stolte over prisen. Kan vi klæde medarbejderne bedre på til at løse deres opgaver, så tror jeg også på, at de trives bedre i dagligdagen. Det er det, som skal til for, at vi kan løse vores kerneopgaver,” siger driftsleder Allan Asp Poulsen hos Randers Affaldsterminal.

”Det har været et kæmpe fremskridt sidste år,” fortæller Jan Skjødt, som er tillidsmand på Randers Affaldsterminal.

Efteruddannelsesforløbet har også haft personlig betydning for ham. I sommer startede han nemlig på Tradiums uddannelse til industrioperatør.

”Jeg tror, at jeg med en uddannelse som industrioperatør får bedre forudsætninger for at komme med ideer til at optimere hverdagen,” fortæller han.

Og så er der en anden sidegevinst.

”Nu har jeg været 40 år på arbejdsmarkedet, og det kan jeg godt mærke på min krop. Med uddannelsen har jeg også bedre forudsætninger for at fortsætte i andre job”.

* I alt 11 virksomheder var indstillet til prisen. Randers Affaldsterminal er nu nomineret til en landsdækkende uddannelsespris sammen med de lokale vindere fra landets øvrige 12 VEUcentre.

Billedtekst, stort billede: Fra venstre er det Søren Sørensen, bestyrelsesformand på Tradium Gert Ringgard, formand for VEU Center MidtØst Centerråd Allan Asp Poulsen, driftsleder for Affaldsterminalen Bente Hedegaard, virksomhedskonsulent på Tradium Jan Skjødt, Titlidsrepræsentant på Affaldsterminalen og Lars Michael Madsen, direktør på Tradium.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Socialudvalget sætter spareplan på pause
- Maskerede hjemmerøvere truede kvinde med kniv
- 'Hul i hovedet at lukke plejehjem'
- 300 betjente holder øvelse i Randers
- Grenåvej indskrænkes til et spor
- Ny forening vil styrke den positive fortælling om Randers
- Mand røverisigtet efter indbrud
- Veteraner fra Randers fejrer FNs fødselsdag
- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked

Kommentarer til artiklen:
Ros til Ø. Tørslev Genbugsplads
Jeg er kommet på pladsen siden den blev etableret. Privat som erhverv. Hvis det er efteruddannelse der har frembragt dette resultatet af højt serviceniveau, venlighed samt pæn ryddelig plads, så lad os påskønne dette projekt.
Jeg ved ikke hvad den daglige tilsynsførende hedder, men han fortjener et julegratiale. Med alle de gyldne håndtryk, man deler gavmildt ud med, må der blive plads i kommunebudgettet til en lille julelurv. Han fortjener det.

Morten Simonsen
Morten Simonsen
Dr. Madsensvej 5
Randers
08-12-2017 23:31:08


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk