-
Klik venligstKlik venligst-

Regionshospitalet får professor i sygepleje

Onsdag 6. december 2017 kl: 10:54

Regionshospitalet får professor i sygepleje
Mette Spliid Ludvigsen har været seniorforsker på Regionshospitalet Randers siden 2014.
Seniorforsker Mette Spliid Ludvigsen ved Regionshospitalet Randers tiltræder den 1. januar 2018 som professor i sygepleje ved Nord universitet i Norge - på deltid.

Mange patienter og pårørende oplever, at information går tabt i overgange mellem afdelinger på hospitaler samt mellem hospital og det øvrige sundhedsvæsen.

Mette Spliid Ludvigsen, ph.d. og lektor, ved Regionshospitalet Randers arbejder for at ændre dette gennem sin forskning i overgange i sundhedsvæsenet. Mette Spliid Ludvigsen er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og har gennem flere år forsket i patientoplevelser samt sygeplejerskers roller og opgaver ved overflytning af patienter mellem afdelinger og sektorer.

Målet med forskningen er at skabe mere viden om, hvad der er vigtigt for patienterne, og hvordan sygeplejepersonale kan samarbejde om at sikre sammenhængende patientforløb baseret på patientens behov.

Med det nye professoratet vil Mette Spliid Ludvigsen styrke sin forskning i patientovergange ved bl.a. at udvikle nye måder, der kan bidrage til involvering af patienter i forløbet.

Mette Spliid Ludvigsen har været seniorforsker på Regionshospitalet Randers siden 2014. Sideløbende med sin beskæftigelse på hospitalet, arbejder hun som lektor ved Health på Aarhus Universitet. Fra 1. januar 2018 har hun deltidsansættelse på hospitalet og deltidsansættelse som professor på Nord universitet i Bodø i Norge.

Som professor på Nord universitet vil Mette Spliid Ludvigsen være tilknyttet ph.d.-uddannelsen, masteruddannelsen i klinisk sygepleje og masteruddannelsen i specialsygepleje.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 40 års jubilæum
- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Arbejdsmarkedschef fejrer 25 års jubilæum
- Skoleleder tiltræder på Oust Mølleskolen
- Ny direktør i spidsen for Udvikling, Miljø og Teknik
- Skoleleder tiltræder på Asferg Skole
- Ny ledende overlæge
- Stemmen i Sparekassen har 25-års jubilæum

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk