Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Fodboldlinjen udvikles konstant

Onsdag 6. december 2017 kl: 06:45

Fodboldlinjen udvikles konstant
Malika, Vestervangsskolen, Gustav, Hobrovejens skole og Niels fra Rismølleskolen symboliserer fællesskabet på fodboldlinjen.
Elever fra Hobrovejens skoles 6. klasser spiller sammen med 6. klasserne fra Vestervangskolen for at lette skoleskiftet, som eleverne skal foretage i 7.klasse, hvor de samles i overbygningen på Vestervangsskolen.

Et andet tiltag i dette skoleår er den nye juniorlederuddannelse, hvor eleverne bliver undervist i ledelse, innovation og økonomi af elever og lærere fra Handelsgymnasiet.

På trænerlinjen er der også nytænkning, idet eleverne skal udarbejde træningsprogrammer, hvorefter de skal træne 5-10 årige i linjens pilotklub, Helsted Fremad. Fodboldlinjen er vokset eksplosivt på de tre skoler. På seks år er den vokset til 150 elever fordelt på elever fra 6.-9.klasse.

Eleverne er opdelt årgangsvis og træner dels om morgenen med mødetid 6.15 og til dels om eftermiddagen med mødetid 13.15. Alle træninger foregår på kunststofbaner - det gør, at der trænes ude hele året.

Linjen har indgået en aftale med Randers FC om, at klubben stiller spillere til rådighed til enkelte træninger om året, ligesom Randers FC stiller op til et foredrag om ledelse og strategier, samt klubbens visioner. På linjen er der tilknyttet gæstelærere, diætister, fysioterapeuter, dommere og trænere fra bredde- og eliteklubber. Randers Ungdomsskole støtter linjen med trænere og materiale.

Fodboldlinjen er niveau-opdelt, så alle får en optimal træning hver gang.

I 9. klasse kan eleverne gå op til en skriftlig og mundtlig prøveeksamen i idrætsteori, innovation, ledelse og økonomi. Efter eksamen modtager eleverne et diplom med karakterer og udtalelser. I foråret afvikles desuden en social tur for alle fodboldlinjens elever. I marts går turen til Hamborg for at se en bundesligakamp. Turen i fjor var en kæmpe succes med tre fyldte busser.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?
- Drenge sparkede sidespejle af biler
- Tør du stikke hånden i kassen?
- Motionsdag hånd i hånd med klimatilpasning
- Stram Kurs fik ikke nordbyen op i det røde felt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk