Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

En hel bydel festede på torvet og tændte et træ

Mandag 4. december 2017 kl: 08:22

Børnene godtede sig og julemanden delte rundhåndet ud. Foto: John Hyldahl
Børnene godtede sig og julemanden delte rundhåndet ud. Foto: John Hyldahl

En hel bydel festede på torvet og tændte et træ
Anette G. Christensen (tv), Lone Fogh og Per Wrå er tovholdere, arrangører, sekretærer, fundraisere oma. Foto: John Hyldahl
BILLEDGALLERI Anette G. Christensen har atter punket virksomhederne i Kristrup godt hjulpet af Lone Fogh og Per Wraa. Alt sammen for at bydelen får råd til at stable en fest på benene. Og festet, det blev der søndag.

Selv juletræet er lokalt i år, sponsoreret af familien Bjerregaard på Ellegaards Alle, dejligt når træerne bliver for store til haven, så kan der blive overskud til et par slikposer i stedet.

Søndag eftermiddag - den første af slagsen i advent - var træet på plads, og folk indfandt sig på Kristrup Torv, hvor røgen hang lavt fra bålsteder.

Nisseorkestret Søndermarkens Blæseorkester kom marcherende for fuld musik og underholdt på bedste vis med bedstemor, der blev kørt over og alle de skønne julemelodier.

Kristrup Fritidsklub på Vennelystvej havde gjort ild og pisket pandekagedej, de små langskaftede pander stod klar. Ungerne græd af glæde og røg i øjnene og bagte pandekager. I den modsatte ende vR Kogekonen, og her var der gløgg og gode æbleskiver med flormelis og syltetøj, slrrp.

Julemanden ankom, men han havde forlagt sin sæk med karameller, så hastigt fik han samlet nogle pebernødder sammen, så ungerne ikke skulle gå helt forgæves til den hvidskæggede herre.

Lyset svandt og Per Wraa talte langsomt ned fra 10 med julemanden og alle ungerne, og vupti, så lyste træet, og nåh ja, installatør Jesper Pedersen luskede væk fra lysskabet.

Og på den måde blev det jul i Kristrup på bydelens egen regning. Behøver vi fortælle, at der var sort af mennesker i alle aldre?

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af John Hyldahl

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Vorup gennem tiderne
- Randers hylder dansk musik
- Et besøg hos pattegrisene på Mimers Brønd
- Jazzstjerner på Underværket
- Stort navn fejrer jubilæum i Turbinen
- Scandicana på plakaten
- Folkemusik i Randers melder udsolgt til Almost Irish
- Star Wars udstilling på Memphis Mansion
- Slottet er proppet med ferieaktiviteter
- Teater i vognfabrikken
- Klar til BørneKultur Ugen
- Vil du synge med Sissel?

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk