Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Ældre Sagen overtager spisevenner

Fredag 1. december 2017 kl: 07:41

Lise Trebbien og Dagny Kjærsgaard er spisevenner. Foto fra januar 2017.
Lise Trebbien og Dagny Kjærsgaard er spisevenner. Foto fra januar 2017.

Ældre Sagen overtager spisevenner
Marianne Sloth, leder af Madservice Kronjylland - glad for det nye samarbejde.
Ordningen har været finansieret af forskellige puljemidler, som nu er sluppet op - men Ældre Sagen er klar til at overtage koordineringen, og det gør de fra i dag fredag 1. december.

Mange enlige ældre i kommunen synes, det er kedeligt at spise alene, og det kan resultere i, at den ældre ikke får spist så meget, som vedkommende burde. Derfor startede Madservice Kronjylland i 2012 initiativet med frivillige spisevenner.

En frivillig spiseven besøger som oftest den ældre borger en fast dag om ugen, og sammen spiser de to et måltid mad. Den frivillige spiseven får måltidet gratis fra Madservice Kronjylland, og sådan vil det fortsat være nu, hvor ordningen overgår til Ældre Sagens lokalafdeling Randers-Nørhald-Langå.

"Vi er rigtig glade for det nye samarbejde omkring spisevenner med Ældre Sagen. De frivillige spisevenner gør en stor forskel for ældre, som bor alene og savner selskab til måltidet i det daglige. Med det nye samarbejde med Ældre Sagen har vi mulighed for at fortsætte dette gode tilbud til de borgere, som får leveret mad fra Madservice Kronjylland," siger Marianne Sloth, leder af Madservice Kronjylland.

Hos Ældresagens lokalafdeling Randers-Nørhald-Langå ser man stor værdi i ordningen og ser frem til at sætte nye spisevenner sammen.

"Vi er i den heldige situation, at vi har ledige spisevenner. Så hvis der sidder nogen derude, der får mad fra Madservice Kronjylland og kunne tænke sig en spiseven, så skal de ikke tøve med at henvende sig til Ældre Sagen," siger Minna Beider fra Ældre Sagen.

* Hvis du er interesseret i at være frivillig spiseven eller ønsker dig en frivillig spiseven, kan du kontakte Ældre Sagens kontaktperson for spisevenner, Minna Beider via mail: minnabeider@live.dk eller tlf.: 31 50 34 18.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?
- Drenge sparkede sidespejle af biler
- Tør du stikke hånden i kassen?
- Motionsdag hånd i hånd med klimatilpasning
- Stram Kurs fik ikke nordbyen op i det røde felt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk