-
Klik venligstKlik venligst-

John Thorsti Sloth genvalgt hos Vandmiljø Randers

Torsdag 30. november 2017 kl: 11:06

John Thorsti Sloth genvalgt hos Vandmiljø Randers
Genvalg til John Thorsti Sloth.
Valget til forbruger-repræsentant i Vandmiljø Randers’ bestyrelse er afsluttet, og kunderne har genvalgt John Thorsti Sloth som deres repræsentant for en fireårig periode.

Forbrugervalget ved Vandmiljø Randers sluttede den 22. november 2017 og blandt de fire kandidater, der valgte at stille op, er der nu fundet en forbrugerrepræsentant og to suppleanter til at indtræde i Vandmiljø Randers’ bestyrelse ved årsskiftet.

Valgresultatet blev et genvalg til den siddende forbrugerrepræsentant John Thorsti Sloth fra Helsted. Han fortsætter derfor sit arbejde med at repræsentere kundernes holdninger og ønsker i selskabets bestyrelse.

"Jeg er glad for og stolt over hver eneste stemme, som jeg har fået - de varmer. Jeg ser frem til de spændende projekter, som Vandmiljø Randers har i søen, og jeg tager gerne fire år mere,” siger den genvalgte forbrugerrepræsentant og fortsætter:

"Det er dejligt at se en stigning i antal stemmer til forbrugervalget, men jeg forstår simpelthen ikke, at der ikke er flere, som stemmer. Miljø og vand bør da have alles interesse.”

Vandmiljø Randers er stolte af, at fire velkvalificerede og kompetente kandidater ønskede at blive en del af deres bestyrelse. Det siger direktør for Vandmiljø Randers, Peter Christensen.

"Vi glæder os meget til at fortsætte det gode samarbejde med John og ikke mindst den nye bestyrelse, som tiltræder den 1. januar 2018", siger Peter Christensen.

Udover en forbrugerrepræsentant er der valgt to suppleanter, der skal træde til ved repræsentantens udtræden eller fravær af seks måneders varighed. Førstesuppleant blev Michael Mose fra Kristrup, og andensuppleant blev Louise Andersen fra Dalbyover.

* Både forbrugerrepræsentanten og suppleanterne er valgt for en fireårig periode, og der vil således igen være forbrugervalg i 2021.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Pensionsdamen fylder 50 år
- Thit er kommunens veterankoordinator
- Mindeord
- Christian Boldsen modtager ridderkorset
- 50 år
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- 50 år
- Regionshospitalet får professor i sygepleje
- Ny kunderådgiver
- John Thorsti Sloth genvalgt hos Vandmiljø Randers
- Brøns afløser Buhl som gruppeformand for V
- Randersrestauratør fylder 60 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk