Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Erfaren leder skal åbne Bilka

Tirsdag 28. november 2017 kl: 08:06

Erfaren leder skal åbne Bilka
Jan Møller bliver varehuschef i Bilka Randers.
Jan Møller bliver varehuschef i Bilka Randers. Den erfarne, dygtige og lokalkendte leder skal være med til at åbne det nye varehus i 2018.

Det bliver en lokalkendt varehuschef, som randrusianerne kan hilse på, når Bilka slår dørene op i Randers. Varehuschefen i den nye Bilka i Randers Storcenter bliver nemlig Jan Møller, som skal være med til at åbne varehuset i sommeren 2018.
 
Jan Møller har stor erfaring og har bl.a. været varehuschef i af Randers’ to føtex-varehuse. Derfor glæder Jan Møller sig til gensynet med Randers og ikke mindst til at gengælde den meget positive respons fra randrusianerne, som glæder sig til, at Bilka kommer til byen:
 
"Jeg er meget stolt over, at jeg får denne mulighed. Bilka er en helt særlig størrelse, og det fornemmer man i den grad, når man ser på, hvordan vores ankomst er blevet modtaget i Randers. Vi vil være den foretrukne indkøbsdestination, der er kendetegnet ved et stort udvalg, gode priser og en flot butik med god service. Det ser jeg virkelig frem til at medvirke til og gøre mit for at sikre i Randers", siger den nye varehuschef.
 
Jan Møller skal ikke kun være med til at åbne det nye varehus i Randers, men også være med til at gøre det til randrusianernes foretrukne indkøbsdestination, som er Bilkas ambition.

Det er en opgave, som Jan Møller er den helt rigtige til at varetage, fortæller Mark Nielsen, der er direktør i Bilka:
 
"Vi har meget store ambitioner i Bilka, og vi glæder os enormt meget til at åbne i Randers. Jan er erfaren, rigtig dygtig og har et godt lokalkendskab, og han besidder i det hele taget alle de evner, vi ønsker. Han er den helt rette til at åbne Bilka nummer 19," pointerer Mark Nielsen, der dog også påpeger, at det interne kandidatfelt i Bilka var meget stærkt.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik
- Ny høreklinik i Randers
- Kom og byd i butikkerne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk