Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Mød Ivan 'Laban' Pedersen

Tirsdag 28. november 2017 kl: 07:51

Mød Ivan 'Laban' Pedersen
Mød Ivan Pedersen, Bog & Ide, 9. december mellem kl. 12.30 og kl. 13.30.
Sanger, sangskriver, producer, musikpolitiker og nu også forfatter, Ivan Pedersen, besøger Bog & idé, Brødregade 6, Randers. Ivan medbringer sin selvbiografi Med hjertet udenpå om mere end 50 år i musikkens tjeneste.

I Bog & idé i Randers C er det muligt at møde Ivan, få en god snak, svar på eventulle spørgsmål og selvfølgelig en personlig signering af bogen.

Selv om Ivan nok mest er kendt fra duoen Laban og hittet ”Hvor skal vi sove i nat”, har forfatteren meget andet at fortælle fra sit mere end 50-årige virke i musikbranchen.

Den allerede anmelderroste selvbiografi om musikkens verden er forfattet af kunstneren selv. Biografien er den voksne mands tilbageblik på et langt liv med det, som står hans hjerte nærmest, nemlig musikken. Ivan har været arbejdsom, heldig og talentfuld nok til at kunne leve af sin karriere i musikbranchen i mere end 50 år uden pause – en branche, der for mange er nådesløs.

Bogen beskriver alt fra den første famlende start som teenager i det nordjyske til den uhørte popsucces som halvdel af Laban og karrieren herefter. Ydermere er der oveni en travl karriere i musikbranchen blevet tid til at være ægtemand, far og farfar. Alt i alt et liv, der ikke ligner så mange andres, beskrevet i Med hjertet udenpå.

Man får ud over Ivans historie, også et kig bag kulisserne i en udadtil glitrende musikverden, hvor der let kan foregå fiflerier, der, modsat musikerne, ikke vises i offentlighedens lys.

Med hjertet udenpå er Ivans egen finurlige fortælling om op - og nedture, sejre og nederlag i musikkarrieren og indeholder en række markante iagttagelser, som Ivan har gjort sig undervejs.

* Mød Ivan Pedersen, Bog & Ide, 9. december mellem kl. 12.30 og kl. 13.30.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik
- Ny høreklinik i Randers
- Kom og byd i butikkerne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk