-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Akupunktur fjernede smerter

Lørdag 25. november 2017 kl: 08:00

Kirsten Bach Jensen har været i behandling hos akupunktør Peter Werge, og er efter 1 år i konstante smerter nu begyndt at nyde dagligdagen.
Kirsten Bach Jensen har været i behandling hos akupunktør Peter Werge, og er efter 1 år i konstante smerter nu begyndt at nyde dagligdagen.

Akupunktur fjernede smerter
Akupunktør Peter Werge.
Pludselige smerter i akillessener og en hælspore, havde en nærmest invaliderende påvirkning på Kirsten Bach Jensens liv. Efter at have prøvet alle former for traditionelle behandlinger så hun akupunktur som sidste udvej.

Valget af akupunktør Peter Werge, Burschesgade 12, Randers C, var let, men hun havde ikke forventet nær det resultat, hun fik.

Da Kirsten tog kontakt til akupunktør Peter Werge, var det som sidste udvej i håbet om at mindske sine konstante smerter i anklerne. Smerter, der var opstået ud af den blå luft og i lidt over et år havde forårsaget hævelser og stivhed i benene, og konstant begrænsede hende i hendes bevægelighed, selv hvis der blot var tale om korte indkøbsture.

For Kirsten var der ingen lindring at finde i dagligdagen. Derfor var det helt afgørende at finde frem til en behandlingsform, der kunne afhjælpe problemerne.

Kirsten fik foretaget en ultralydsscanning af akillessenerne, der kunne påvise en fortykkelse af den venstre akillessene med en mulig inflammation. Herefter har hun forsøgt sig med behandlinger hos fysioterapeut og massør. Ingen af delene havde dog nogen effekt, og derfor valgte hun at ty til sidste udvej.

Det var helt uden skepsis, at Kirsten henvendte sig til Peter Werge, da hun altid har opfattet akupunktur som en effektiv behandlingsform. Derudover havde hun læst om de gode resultater, som Peter og Kasper Werge tidligere havde opnået med patienter, og hun havde derfor en forhåbning om, at hun kunne opleve samme resultater med akupunktur.

”Det har været en rigtig god oplevelse med akupunktur hos Peter med en følelse af ærlighed lige fra første behandling. Det var rart, at Peter gav udtryk for, at han nok skulle få bugt med min skade. Rart at han også satte ord på, hvad han formodede var årsagen til mine smerter. Det er forresten et rigtig rart sted i afslappende rammer, og en dejlig afslappet tone”, siger Kirsten om behandlingerne hos Peter.

Kirsten har i alt fået 5 behandlinger med akupunktur hos Peter Werge. Hun har fået nåle i hænder, ben og fødder og efterfølgende er hun blevet behandlet med påvirkninger af knæhase og ankel. Samtidig har Peter rådgivet hende om vigtigheden af, at bruge det rigtige fodtøj for at undgå gener i fremtiden.

På en skala fra 1-10 beskriver hun sine smerter før behandlingerne som 8-9, hvor hun nu ligger på 1, alene som følge af behandlingerne med akupunktur. Hun er dermed stort set sluppet af med alle konstante smerter.

”Jeg giver hermed mine allerbedste anbefalinger til akupunktør Peter Werge. Jeg vil til hver en tid gøre brug af akupunktur fremfor blot at tage smertestillende, da jeg mener, at det er meget bedre at finde ind til- og behandle/løse sagens kerne, i stedet for blot at smertebehandle med piller. Det er mit første møde med akupunktur, men det bliver bestemt ikke mit sidste”, understreger Kirsten Bach Jensen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bæredygtige boliger for verdens mest udsatte
- Sparekassen i rødt og hvidt
- Smarteyes sponsor for håndboldlandshold
- Fysioterapi særligt for mor, barn og baby
- Hudplejeinstituttet nu 10 år med Jytte ved roret
- 42 nye gazeller
- Har du en god ide?
- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk