Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Husk jeres løfter til folkeskolerne

Onsdag 22. november 2017 kl: 09:59

Husk jeres løfter til folkeskolerne
LÆSERBREV Af Morten Aurvig Lystlund Brøndum, Park Alle 1c, Assentoft, Randers SØ.

Kære Torben og Charlotte.

Så er valget overstået, og stort tillykke med valgresultatet. Inden de kvalmende prædikener begynder om, hvor fantastisk konstitueringen er - eller de ditto trættende dommedagsprofetier om, hvor forfærdende den er, så lad mig sige, fra mit standpunkt:

En bred konstituering kan såmænd være en helt god ide. At du, Torben, ikke straks vender dig mod venstrefløjen først, med det for sigte at sikre sig et bredt velfærdsforlig, kan godt ærgre mig, men fred være med det.

Venstre har fået et seriøst hak i tuden, endda som borgmesterbærende parti, og det må give stof til eftertanke (det samme kan siges om Overmark).

DF går med til det meste, hvis du vil forbyde noget, der har med muslimer at gøre. Og Daniel Madie viser sig oftere fornuftig og pragmatisk end det modsatte. Men hvad er det så for en politik I vil føre?

Som fagpolitisk engageret og interesseret i mine kollegers ve og vel ude på folkeskolerne, er jeg dybt interesseret i de afsnit omkring folkeskolen, som jeres nye samarbejdspapir forhåbentlig indeholder noget om. Jeg er særligt interesseret i muligheden for at løfte kerneopgaven bedst muligt.

Og I, Charlotte og Torben, afgav nogle løfter, som jeg angiver herunder, og håber I kan bruge som jeres huskeliste:

• Ved valgmødet i Spentrup, og den 22. september, lovede du, Torben, at Socialdemokratiet vil kæmpe for flere midler til folkeskolerne. Med 4 års besparelser bag os, håber vi, at du vil leve op til det løfte!

• Du, Torben, angiver på din valgside, at elever og medarbejdere skal have den gode hverdag. Som lærer tolker jeg det som optimale betingelser til at løfte kerneopgaven, undervisning og læring. Dvs. tid til at forberede den, dvs. ro fra diverse luftkasteller af projekter, dvs. fortsat samarbejde med Randers Lærerforening om at udbygge en lokalaftale, der fremmer fleksibilitet og dynamik og professionel kapital ude på skolerne!

• Du Charlotte, skriver den 13/9, at SF vil kæmpe for flere Fler-voksne timer. Det kan vi bestemt bruge, da vores inklusionsindsatser ude på skolerne udhules. Så hold nu fast!

• Du skriver også, at I vil investere i kompetenceudvikling - igen: Hold fast. De sidste 3 - 4 år er der stort set kun investeret i PLF, digitale platforme o.l. Om end de ting er der, så løfter det ikke den enkelte dansklærer, den enkelte idrætslærer der skal føre eleverne til eksamen nu, den enkelte lærer i AKT-indsatser mv. Så mulighederne for et kompetenceløft er meget velkommen!

• Endelig skriver du Charlotte, den 14/8, om et klasseloft på 24 elever, i Randers. Det ser jeg meget gerne ført ud i livet, så lærerne får bedre mulighed for at nå rundt om den enkelte elev, og differentiere bedre.

Disse løfter er jeres! Husk dem, for vi vil huske jer på dem! I kan ikke undskylde jer med, at I ikke kunne få Venstre og DF og K med på ideen. I kunne bare have vendt jer mod EL, Beboerlisten, Velfærdslisten og Radikale. Så det er jeres valg, og dermed jeres ansvar, at jeres løfter også får deres ben at gå på, og folkeskolerne i Randers ser frem mod ro og bedre tider, efter fire år med besparelser og strukturelt rod.

Tillykke med valget - nu skal I leve op til ansvaret!

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Forbrydelse betaler sig i Randers
- Det gælder vores helbred og vores natur
- Gratis parkering i midtbyen
- Omkonstituering - nej tak til 50.000 kr.
- Jeg drikker gerne drænvandet fra mine marker
- Venstre gør det vi lovede danskerne
- Visse bøders størrelse har taget overhånd
- Der skal nytænkes på det sociale område
- Øget sikkerhed i Storegade
- Mænd overrepræsenteret i feltet af randersborgere
- Naturpark Randers Park Fjord er vores fælles perle
- Vi drikker gerne drænvandet

Kommentarer til artiklen:
Sådan Morten
Du beskriver præcist, hvad Socialdemokraterne og SF er blevet valgt på. Det skal vi holde dem fast på.

Man må gratulere Henning Jensen Nyhuus for, at hans plan om en bred konstituering med venstre lykkedes. Hvorfor var det ikke på dagsordenen før krydset skulle sættes ?

Det lugter af de skjulte aftaler før valget i 2013 om skolestrukturen
Michael Povlsen
Damgårdsvej
8500 Grenå
22-11-2017 11:47:10

Godt læserbrev
Og vi lover at holde dem op på det!

Pernille Heibøll Sørensen
Medlem af Velfærdslistens styregruppe.
Pernille Heibøll Sørensen
Tjærbyvej 99
8930 Randers NØ
22-11-2017 10:13:52


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk