Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Plejebørn i klemme

Tirsdag 21. november 2017 kl: 09:02

Plejebørn i klemme
LÆSERBREV Af Søren Mikkelsen, Østermarksvej 53, Gjerlev - byrådskandidat, Sociallisten.

Vi er nogle, der har ventet med spænding på mandag aftens dokumentar-udsendelse. Alle mine værste anelser, er igen blevet bekræftet.

En gruppe af de svageste og mest udsatte i vores samfund, de anbragte børn og deres forældre, er fortsat i modbydeligt omfang udsat for offentligt omsorgssvigt.

Manglende vilje til at overholde gældende lovgivning, pressede medarbejdere, som desværre presses ud i at sætte økonomi over mennesket.

Det sker alt imens de såkaldt ansvarlige politikkere også her i Randers, frit og frejdigt rejser sig i byrådssalen og udtaler, at love og regler ikke skal overholdes.

"Her vil jeg godt advare mod at tilstræbe lovmedholdenhed på området."

Er det de politikere vi ønsker skal varetage de udsatte og svages ve og vel? Kan vi som vælgere acceptere, at de som er demokratisk valgte til et tillidshverv, direkte opfordrer til lovbrud.

Det er de svageste der bliver ofret i de kortsigtede visionsforladte løsningers politik, hvor regnearket, desværre har sejret over sund fornuft og et koldt og kynisk menneskesyn er basis.

En indsats koster og en indsats på det sociale område kan altid betale sig, men den skal være ordentligt funderet, det nytter.

Der tales om at bryde den sociale arv, for at det er muligt, kræver det "korte" investeringer, holdbare løsninger og ikke mindst fagligt kompetente løsninger.

Korte investeringer set i forhold til lange ophold på overførselsindkomster, der ellers ofte er det, som bliver resultatet af manglende "rettidig omhu".

Vi er nødt til at få valgt nye medlemmer i vores byråd, gode folk, der tør at tage et reelt socialt ansvar, give medarbejderne rum til at bruge tiden på faglighed og grundighed i deres arbejde.

De anbragte og udsatte børn kan ikke vente længere.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2017 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- De nedklassificerede veje igen og igen
- Nye former for ø-lejre
- Velkommen til det nye skole- og uddannelsesudvalg
- Har vi gjort det godt nok?
- Tag sutten ind
- Det er en ommer, Torben
- Drop politikernes lønfest - brug pengene på velfærd
- Hvad du ønsker, skal du få. Næsten
- Færre regler og mere frihed på beskæftigelsesområdet
- Pyt med opgaven og kommunen og vælgernes ønsker
- Stort tillykke til Randers
- Tak til alle der stemte på Kristendemokraterne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk