-
-Klik venligstKlik venligst

Brøns og Aastrup satte fokus på skæv lovgivning

Mandag 20. november 2017 kl: 18:52

Brøns og Aastrup satte fokus på skæv lovgivning
Byrådsmedlem Christian Brøns (V), Randers.
Det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) og medlem af byrådet Christian Brøns (V), havde i dag inviteret Venstres erhvervsordfører, Torsten Schack Pedersen til Randers.

Erhvervsordføreren kunne besøge de to lokale virksomheder SR Food og AutoC, for at sætte fokus på hvordan skæv skattelovgivning kan være en jungle for virksomheder og begrænser af vækst.

”Jeg er glad for at komme med ud og få en snak om de her konkrete sager, for at høre om der er steder i vores lovgivning der er skæve, og hvor vi vil kunne gøre det bedre. I den forbindelse er det allerede rigtig positivt, at vi med erhvervs- og iværksætterpakken får afskaffet nogle afgifter, så det bliver nemmere at være virksomhed. Derudover er Saneringsudvalget kommet med en række anbefalinger, som vi skal til at arbejde med politisk, og der er det jo naturligt, at vi tager dagens input med” siger Torsten Schack Pedersen, MF (V).

Michael Aastrup Jensen, MF (V) påpeger, at det kan have store konsekvenser, at vores skatte- og afgiftssystem er så besværligt at arbejde med.

”Det er enormt træls for de her virksomheder, at de skal gennemgå en kamp med SKAT. Det kan have store konsekvenser, og kan i værste fald betyde for små virksomheder, at de må lukke og slukke - og det kan vi ikke være bekendt. Derfor vil vi arbejde videre med det her fra politisk side, så vores virksomheder kan møde et mere åbent og retfærdigt system”.

Hos AutoC føler de, at lovgivningen er uigennemsigtig og uretfærdig, hvilket er enormt svært at navigere i som erhvervsdrivende. Derfor er Michael Rank fra AutoC også meget positiv over besøget:

”Jeg er glad for, at vi som lokal virksomhed bliver hørt af politikerne, og at der er plads til at vores dagligdag også kan blive vendt. Det var et rigtig godt møde, og jeg er meget tilfreds med, at vi har fået en seriøs dialog om vores sag,” siger Michael Rank fra AutoC.

Jan Hørby fra SRfood, som var vært ved mandagens andet besøg, oplever også stor modgang fra SKAT og er glad for at der bliver sat fokus på problematikken:

”Det er dejligt, at politikerne er lydhøre og sætter tid af til en snak om vores skattesystem. Det synes jeg, er rigtig vigtigt, for det betyder, at vi bliver taget seriøst, og at vi ikke står alene med problemerne”.

Byrådsmedlem Christian Brøns (V), Randers, nævner, at det er rigtig problematisk, at virksomhederne føler, de møder en mur i samarbejdet med SKAT.

”Det lokale erhvervsliv er vigtigt for at sikre en levende by i fortsat vækst, og derfor er det ret essentielt, at vi som politikere tager virksomhederne alvorligt”, siger Christian Brøns.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bæredygtige boliger for verdens mest udsatte
- Sparekassen i rødt og hvidt
- Smarteyes sponsor for håndboldlandshold
- Fysioterapi særligt for mor, barn og baby
- Hudplejeinstituttet nu 10 år med Jytte ved roret
- 42 nye gazeller
- Har du en god ide?
- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk